Matko, trawko, jaki olbrzym

a boi sie psow?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:
Matko, trawko, jaki olbrzymcudo, uwielbiam duuuze koty...taki miziak, biedulek, kazdy powod jest czasami dobry...brrr
a boi sie psow?
trawa11 pisze:
Biedy ,naprawe mi go szkoda![]()
![]()
![]()
To jes typowo niewychodzacy kot.Przychodzi na zawołanie ,bardzo miziasty.Spi w łozku,a mnie to nawet kawę pomagal pić
![]()
Będziemy szukać mu domku ,ale nie będzie to łatwe.....
Kociama pisze:trawa11 pisze:
Biedy ,naprawe mi go szkoda![]()
![]()
![]()
To jes typowo niewychodzacy kot.Przychodzi na zawołanie ,bardzo miziasty.Spi w łozku,a mnie to nawet kawę pomagal pić
![]()
Będziemy szukać mu domku ,ale nie będzie to łatwe.....
Szkoda że serce sie bije z rozsądkiem![]()
Chciałabym ale nie dam rady a szkoda
moś pisze:Trawko a co to za ptak? no tak nie wiesz, drapieżny jakis, skolowaty?, ciekawe co z nim?
Oni tego kota sie chca juz zaraz pzbyc czy dali mu szanse na szukanie domku? bedzie u ciebie przez jakis czas? popytam moze..
moś pisze:Trawko a co to za ptak? no tak nie wiesz, drapieżny jakis, skolowaty?, ciekawe co z nim?
Oni tego kota sie chca juz zaraz pzbyc czy dali mu szanse na szukanie domku? bedzie u ciebie przez jakis czas? popytam moze..
trawa11 pisze:moś pisze:Trawko a co to za ptak? no tak nie wiesz, drapieżny jakis, skolowaty?, ciekawe co z nim?
ten ptak to Bąk z rodziny czaplowatych .Przebywa teraz w naszym schronisku dla zwierzat.A wiec uratowany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 46 gości