Afatima pisze:Ja zaglądam cały czas i trzymam kciuki... tylko po cichu. Chwilowo nie mam jak pomóc
To już mi raźniej
A może dzisiaj komuś serduszko drgnie na widok Mufasy...

Moderator: Estraven

miszelina pisze:Mufek, szukaj tego domu jakoś energiczniej, coWykaż się chłopaku!
Tweety pisze:Ciebie chłopie to chyba trzeba oddać do Noemik na służbę, ona znajduje domki dla swoich tymczasów w "cy minuty"
Joako pisze:Tweety pisze:Ciebie chłopie to chyba trzeba oddać do Noemik na służbę, ona znajduje domki dla swoich tymczasów w "cy minuty"
Noemik, gdzie jesteś
Etiopia pisze:Joako pisze:Tweety pisze:Ciebie chłopie to chyba trzeba oddać do Noemik na służbę, ona znajduje domki dla swoich tymczasów w "cy minuty"
Noemik, gdzie jesteś
Adres znam
Może jej na wycieraczce posadze ??..........
miszelina pisze:Etiopia pisze:Joako pisze:Tweety pisze:Ciebie chłopie to chyba trzeba oddać do Noemik na służbę, ona znajduje domki dla swoich tymczasów w "cy minuty"
Noemik, gdzie jesteś
Adres znam
No, to jest pomysł!
Tweety pisze:miszelina pisze:Etiopia pisze:Joako pisze:Tweety pisze:Ciebie chłopie to chyba trzeba oddać do Noemik na służbę, ona znajduje domki dla swoich tymczasów w "cy minuty"
Noemik, gdzie jesteś
Adres znam
No, to jest pomysł!
i wszyscy będziemy udawać Greka
Etiopia pisze:Hmmmm ale co na to Noemik ??![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości