zosia&ziemowit pisze:Kalair zdrowiej ras, ras
Robię, co mogę Zosiu, ale to by trzeba tak porządnie wyleżeć, a u mnie to będzie tak trochę przechodzone...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zosia&ziemowit pisze:Kalair zdrowiej ras, ras
bubor pisze:Dobry wieczór !!!
Ojjj , jak widzę Kalair dopadło jakieś choróbskoale mam nadzieje że szybko wróci do zdrówka
![]()
![]()
.
Ja w temacie "kuracji " przeziębieniowej muszę sie zgodzić w 100 % z Mosiem , syrop z cebuli jest fujjjj ale za to herbatka z prądem to cud , miód i malina razem wzięte![]()
Ktoś tu sie jeszcze chciał wypowiedzieć w tej sprawie .............
Wracaj do zdrowia Ciociu Kalaira wy koleżanki Irisko i Laffinko zamiast zalegać przed monitorem i bajerować z Mru mogłybyście swoją Dużą powygrzewać , jedna na kolana a druga na ręce , ras ras......
![]()
Kropcia
kalair pisze:bubor pisze:Dobry wieczór !!!
Ojjj , jak widzę Kalair dopadło jakieś choróbskoale mam nadzieje że szybko wróci do zdrówka
![]()
![]()
.
Ja w temacie "kuracji " przeziębieniowej muszę sie zgodzić w 100 % z Mosiem , syrop z cebuli jest fujjjj ale za to herbatka z prądem to cud , miód i malina razem wzięte![]()
Wracaj do zdrowia Ciociu Kalaira wy koleżanki Irisko i Laffinko zamiast zalegać przed monitorem i bajerować z Mru mogłybyście swoją Dużą powygrzewać , jedna na kolana a druga na ręce , ras ras......
![]()
Kropcia
Bubor, Kropciu! dziękuję, że o mnie pamiętacie!
Kropciu, my się staramy pomóc, ale jakoś nasze metody nie są akceptowane...No jakby tak nasza Duża na piecu się położyła.... Ach... to by się wygrzała....
![]()
Iris i Lafi
Femka pisze:wchodzę tu sobie i co widzę? kalair niedomaga na zdrowiu???
zdrówka życzę, baaardzo dużo
kalair pisze:Femka pisze:wchodzę tu sobie i co widzę? kalair niedomaga na zdrowiu???
zdrówka życzę, baaardzo dużo
Femciu, w zasadzie się juz pożegnałam, ale tak się za Tobą stęskniłam!!!. Jak możesz tak nas pozbawiać swojego towarzystwa?! Szylkrecie TĘSKNIĄ!!
![]()
![]()
Dobranoc.
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Dobry wieczór !!!
![]()
![]()
.
![]()
Kropcia
Bubor, Kropciu! dziękuję, że o mnie pamiętacie!
Kropciu, my się staramy pomóc, ale jakoś nasze metody nie są akceptowane...No jakby tak nasza Duża na piecu się położyła.... Ach... to by się wygrzała....
![]()
Iris i Lafi
Na piecu ?To wy nie lubicie pozalegać sobie na Dużych ?
Ja bardzo lubię , jak Duży kładzie sie spać to ja wchodzę mu na plecy lub brzuch i najpierw ugniatam łapkami a puźniej kładę sie i śpie .........![]()
Kropcia
Dorota pisze:...bry... Tuśki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon i 36 gości