Fredziolina pisze:ziemowit pisze:Kalispera, Dziewczatka, Zolzy i Zolzunie
Kalisperaise kala?
![]()
Hieretyzma ja dikotu gatoskie Ginekasu
Hieretyzma ja olus![]()
Zołzy, czy Fredziolina i Ziemowit nas nie obrażają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fredziolina pisze:ziemowit pisze:Kalispera, Dziewczatka, Zolzy i Zolzunie
Kalisperaise kala?
![]()
Hieretyzma ja dikotu gatoskie Ginekasu
Hieretyzma ja olus![]()
ania_ pisze:zosiu dziekuje za serce i pamieć ale,,, podziekujęzosia&ziemowit pisze: Ania_ szukać czegoś na bazarek?![]()
wymajstrowałam kilka rzeczy, pudełeczko, zegar, może jeszcze zdobędę koc,,, mam na szczescie troche pomyślunku w palcach, dam radę
w sumie to nawet sie tym nie martwię za bardzo
bo przecież to tylko pieniadzefemka pewnie teraz rży do monitora bo pamieta jak wyłam i skowyczałam ze nie mam kasy na operację
wazne zeby gady miały dobry domek. teraz juz wiem dlaczego osoby oddajace tymczasy stawiaja ostre warunki, sama sie teraz zastanawiam o co pytać
kalair pisze:oo! Femko, dzieńdobry!!!
Dorotka zadała podobne pyt. ..A które masz słówko ma myśli, bo jakoś nie wierzę, by słowo dziewczątkabyło obraźliwe...![]()
Fredziolina pisze:Femka sorry zaśmiecam Twój wątek![]()
Ciuuuumeczki dla Ciebie i ofutrzonych![]()
Marcelibu , byłam prawie 6 lat w Grecyjiharowałam jak wół i nauczyłam sie jezyka
![]()
zosia&ziemowit pisze:My dzisiaj prosim o kciuki ....
Wyrywamy Florce ząbek
ania_ pisze:wiecie co,,, szykuje się piękny dzień![]()
nie wiem tylko jak wytłumaczyc dziecku ze z domy zniknie mała rapica, coś wymyślę
dziewczyny.. biusty do góry, uśmiech na buźki... i w życie![]()
Femka pisze:kalair pisze:oo! Femko, dzieńdobry!!!
Dorotka zadała podobne pyt. ..A które masz słówko ma myśli, bo jakoś nie wierzę, by słowo dziewczątkabyło obraźliwe...![]()
kalair, dzisiaj totalnie zaśmiecę Twój wątek swoimi odwiedzinami.
Bardzo się przez te dwa dni stęskniłam za szylkreciami. Na pewno dałaś mi jakąś piękną brążowo-kremową dedykację
kalair pisze:Femka pisze:kalair pisze:oo! Femko, dzieńdobry!!!
kalair, dzisiaj totalnie zaśmiecę Twój wątek swoimi odwiedzinami.
Bardzo się przez te dwa dni stęskniłam za szylkreciami. Na pewno dałaś mi jakąś piękną brążowo-kremową dedykację
Femciu-dałam , ale przedwczoraj, jak znajdziesz, to się bardzo ucieszę!
Bo wczoraj byłam bez netu...
Femka pisze:Ale to nie wszystko, czym się wczoraj popisałam. W trakcie, gdy jechałam do chałupki, pan z serwisu zadzwonił i powiedział, że zostawiłam kartę i że on może nawet trochę na mnie po zamknięciu sklepu poczekać. Ale ja byłam pewna, że on mówi o karcie płatniczej, którą za kartę płaciłam i olałam. Powiedziałam, że przyjadę dzisiaj.
Przyjechałam do domu, odpalam kompa i nagle przebłysk zanikającego intelektu: GDZIE JEST KARTA??????????????. I wtedy już wiedziałam, o jakiej karcie mówił pan z serwisu.
Femka pisze:jesooo, jak ja się za Wami stęskniłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 34 gości