Srebrny przytulasek Sylwek. Już w nowym domu u Artiego :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 13, 2006 13:44

widocznie uznał, że wiedza Twoje na temat grzyba nie jest wystarczajaca.
super, że domek jest taki cierpliwy, mam wiele szacunku do takich ludzi. Trzymajcie sie :)

dryncia

Od: Śro lut 01, 2006 17:23

Post » Pt kwi 14, 2006 17:17

Z życzeniami spokojnych, rodzinnych i radosnych Świąt Wielkanocnych zgadywanka :twisted:
Kto jest kto? :)

Obrazek

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt kwi 14, 2006 18:13

mokkunia pisze:
Kto jest kto? :)

A my wiemy!
Tym razem Shibasek ma na cos chrapke i sie oblizuje a Sylwiasty sie leni...
Ale latwo nie bylo... i to maskowanie chcarakterystycznych cech.
Dziekujemy za zyczenia i rowniez zyczymy Wszystkiego Najlepszego, a przede wszystkim ZDROWKA, dla wszystkich dwu i czteronoznych domownikow!

Arti z rodzinka
Ostatnio edytowano Pt kwi 14, 2006 20:27 przez Arti, łącznie edytowano 1 raz

Arti

Od: Czw lut 23, 2006 0:00

Post » Pt kwi 14, 2006 20:03

Szibasek na dole? A w ogóle to bliżniak czy klon? Nie widziałm go na żywo, ale jak jest tak piękny jak Szibas to pozazdrościć przyszłym właścicielom. Tylko niech już wreszcie całkiem wyzdrowieje, czego życzą mu koci kuzyni z Bydgoszczy.
Obrazek

martysek

Od: Wto lut 07, 2006 13:50

Post » Sob kwi 15, 2006 6:25

martysek pisze:Szibasek na dole? A w ogóle to bliżniak czy klon? Nie widziałm go na żywo, ale jak jest tak piękny jak Szibas to pozazdrościć przyszłym właścicielom. Tylko niech już wreszcie całkiem wyzdrowieje, czego życzą mu koci kuzyni z Bydgoszczy.

No ładnie, rodzinka, kuzyni, a Shibaska nie poznają :!: :evil:
No nie...
A co do urody Sylwusia, to on naprawdę jest piękny :)
Zaprzyjaźnił się z Leosiem - uwielbiają wspólne zabawy, gonitwy i polowania. Najlepiej w nocy albo nad ranem :twisted: I zauważyłam, że często Leoś zaczyna prowokować Sylwka do zabaw - rozruszał mi się chłopak :)
A na dowód ich przyjaźni wklejam fotki. I od razu wyjaśniam, że to Sylwek z Leośkiem :)

Obrazek Obrazek Obrazek

mokkunia

Post » Nie kwi 16, 2006 10:21

He, he, he Leosiek nie widzi, no to ja mu pogryzę jego słomiankę do drapania pazurków :twisted: A co, bawić się nie chce ze mną, narzeka, że zmęczony jest i woli spać, to ja sam się zabawię

Obrazek

Prawie się udało urwać to źdźbło. Eh, w ostatniej chwili wyślizgnęło się z pyszczka...

Obrazek

Duża chyba nie jest zadowolona. Słyszałem jak mówiła, że źle robię, że tak nie wolno, że są święta i muszę być dobry dla Leośka

Obrazek

Głupio się zachowałem, wstydzę się, przepraszam... Nie gniewaj się Leosiu...

Obrazek

Nie gniewam się, Sylwuś, chodź połóż się ze mną...

Obrazek

Ten Leoś to ma rację, teraz go rozumiem, w tym spaniu to jednak jest coś wciągająceeeeeegoooooooooo...
Dobranoc!

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie kwi 16, 2006 10:30 przez mokkunia, łącznie edytowano 3 razy

mokkunia

Post » Nie kwi 16, 2006 10:27

:ryk: :ryk: :ryk:
super sesja :)
Leos napewno sie nie pogniewa na Shibaska po takich przeprosinach :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie kwi 16, 2006 10:31

goska_bs pisze::ryk: :ryk: :ryk:

Gośka, to nie Shibasek, to Sylwuś :twisted: :ryk: :twisted: :ryk:

mokkunia

Post » Nie kwi 16, 2006 10:34

mokkunia pisze:

:oops: oopsss sorry Futra za pomylke :) ale przed chwila czytalam inny watek o Was poza tym jak polapac sie ktory jest ktory 8O ? :?:
Obrazek

goska_bs

Post » Nie kwi 16, 2006 10:41

goska_bs pisze:
mokkunia pisze:

:oops: oopsss sorry Futra za pomylke :) ale przed chwila czytalam inny watek o Was poza tym jak polapac sie ktory jest ktory 8O ? :?:

No właśnie, można się pogubić :) Ja z TŻtem czasem się pomylimy, moja Mama oglądając zdjęcia zagadki też się pomyliła :)
Jest wesoło :) Podpowiem, oczy mają inne i pyszczki. Sylwek buźkę ma bardziej okrągłą, Shibasek pociągłą, lekko szpiczastą :)

mokkunia

Post » Pon kwi 17, 2006 9:03

mokkunia pisze:No właśnie, można się pogubić :) Ja z TŻtem czasem się pomylimy, moja Mama oglądając zdjęcia zagadki też się pomyliła :)
Jest wesoło :) Podpowiem, oczy mają inne i pyszczki. Sylwek buźkę ma bardziej okrągłą, Shibasek pociągłą, lekko szpiczastą :)

Sylwiasty ma jeszcze nieco inny makijaz wokol oczu. Ale zagadka zdjeciowa byla trudna. Na tej fotce wygladaja jak conajmiej blizniaki.
Czy Leos jest taki duzy? Bo nam sie Sylwek wydawal duzym juz kocurkiem a on na tej wspolnej fotce to jak polowa Leosia wyglada!
Sylwiasty, Ty tam troche oglady od starszych kolegow sie ucz! A nie jeszcze ich na "zla" droge sprowadzasz... ;-) :twisted:

Arti

Od: Czw lut 23, 2006 0:00

Post » Pon kwi 17, 2006 9:10

Arti pisze:Sylwiasty, Ty tam troche oglady od starszych kolegow sie ucz! A nie jeszcze ich na "zla" droge sprowadzasz... ;-) :twisted:

Sylwek nie sluchaj Artiego ;) i rozrabiaj ile wlezie ;) 8) jeszcze sie go nasluchasz jak juz bedzie TWOIM Duzym :)
to radzil Dwukot 8)
Obrazek

goska_bs

Post » Pon kwi 17, 2006 9:11

Leoś to kawał chłopa jest :twisted: On potężny jest, dobrze zbudowany, Shibasek jest mniejszy, ale ma brzucho i troszkę mu już wisi sadełko :) A Sylwek najmniejszy z nich jest :) ale znając jego apetyt to baaardzo szybko przegoni - Shibaska na pewno :twisted:

A Sylwuś teraz najedzony śpi :) Grzeczny aniołek, buszował znowu po mnie w nocy urządzając gonitwy z Leosiem :)
I jest jeszcze coś, co odkryłam u Sylwka. Za każdym razem gdy sprzątam kuwetę Sylwek przychodzi, przygląda się i czeka. Dosypuję świeżego żwirku, zamykam budkę i wtedy hrabia wchodzi i się załatwia :)
A co, do żwirku w którym już coś było mam robić? Phi!
A dziś pierwszy do czystego żwirku wszedł Shibasek, Sylwek był zniesmaczony, próbował na drugiego do kuwety się wepchać :D

mokkunia

Post » Wto kwi 18, 2006 14:59

Sylwek do weta jedzie dziś też. Pokazać swoje postępy w leczeniu. Ciekawe co Pani Wet powie jak go zobaczy... :twisted:

mokkunia

Post » Wto kwi 18, 2006 15:04

mokkunia pisze:Sylwek do weta jedzie dziś też. Pokazać swoje postępy w leczeniu. Ciekawe co Pani Wet powie jak go zobaczy... :twisted:

Ze jest pieknym kotem :)

Tu Dwukot
Sylwek Ty nie jedz do weta :!: tam wsadzaja cos w dupke i robia z tyleczkow sitko :evil: Weci saaa beeeeeeeee :evil: :twisted:
Obrazek

goska_bs

[poprzednia][następna]