Chikita pisze:Ona mówi, że cel schudnięcia to jeszcze 300 gram i mam ważyć tylko 4 kg![]()
Sabcia ja nie mogę jeść kiedy chce, bo kiedy idziemy spać to chowa miskę i daje tylko zupki, trochę.
Chiko
Ja chcę zupki! Nie chcę drugiego dania!
Pestka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Ona mówi, że cel schudnięcia to jeszcze 300 gram i mam ważyć tylko 4 kg![]()
Sabcia ja nie mogę jeść kiedy chce, bo kiedy idziemy spać to chowa miskę i daje tylko zupki, trochę.
Chiko
Chiko
Chikita pisze:Nie podzielę się, ale możesz swojej powiedzieć żeby kupiła zupki z Felixa tylko Duża marudzi, że drogie. Są też takie z Poesie, Duża mówi, że to kurczakowe dla bobasów i też drogie. Dla niej teraz wszystko drogie zresztą.
Chiko
jolabuk5 pisze:Chikita pisze:Ona mówi, że cel schudnięcia to jeszcze 300 gram i mam ważyć tylko 4 kg![]()
Chiko
Pomiaucz jej, ze ja mam stały dostęp do suchego i wcale nie jestem gruba![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Chikita pisze:Ona mówi, że cel schudnięcia to jeszcze 300 gram i mam ważyć tylko 4 kg![]()
Chiko
Sabcia
Ja też nie jestem gruba!
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Chikita pisze:Ona mówi, że cel schudnięcia to jeszcze 300 gram i mam ważyć tylko 4 kg![]()
Chiko
Sabcia
Ja też nie jestem gruba!
Pewnie, że nie, Pestusiu, jesteś w sam raz![]()
Sabcia
Chikita pisze:Chiko ma nadmiarowe co najmniej 1.5 kg, ale z vetka ustaliłyśmy, że schodzę do 4 kg (skoro tak bardzo chce)i trzymam. Ja chciałam do 3.5 kg zejść na wadze, ale te 4 kg wg niej to będzie trochę więcej tłuszczyku zupełnie nie groźnego. Do jej wzrostu i wieku to podobno optymalna waga.
madrugada pisze:Chiko, może porozmawiaj z Dużą o Rubensie i tzw. rubensowskich kształtach
madrugada pisze:Chiko, może porozmawiaj z Dużą o Rubensie i tzw. rubensowskich kształtach
jolabuk5 pisze:Powiedz Duzej, że zdrowe koty nie są CHUDE!
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 10 gości