Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka w DT :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 05, 2021 8:58 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

SabaS pisze:Ale fajna kocia piramida ;) i ten kolorowy akcent z zabawek.

akurat tak fajnie się połozyły w towarzystwie tygrysa, a zabawek w koszyczku pilnuja na zmianę :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob cze 05, 2021 9:04 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

SabaS pisze:i oczywiście kto tych zabawek pilnuje? Najbardziej rozbrykana z całego stadka Daisy ;)
Kocia galeria zdjęć też super. Wymieniasz fotki od czasu do czasu czy dokładasz kolejne? Na ścianie jeszcze trochę miejsca jest. A te cegiełki to fajne tło dla Twoich rudzielców

Fotki co jakiś czas wymieniam , jak te co aktualnie są juz mi się opatrzą. Tylko mam za mało tych w pionie, poziomych jest większy wybór. Mam wybranych trochę nowych fotek i muszę dorobić. Miejsca już tam nie ma za dużo, ale mam jeden pomysł i muszę zacząć go realizować. Te cegły są naturalne, z nich jest nasz dom. Trochę były roboty, zeby doczyscić ściane z tynku, ale się udało i nawet fajny efekt.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob cze 05, 2021 9:05 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Nul pisze:
mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

Rudziu, dzień dobry! :)

znowu śpi :)
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 05, 2021 9:11 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

mir.ka pisze:
Nul pisze:

Obrazek

Co innego mają do roboty, jedzenie,spanie i wydalanie. :ryk:
No i czasami zabawa i brojenie. :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob cze 05, 2021 9:55 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

mir.ka pisze:
SabaS pisze:i oczywiście kto tych zabawek pilnuje? Najbardziej rozbrykana z całego stadka Daisy ;)
Kocia galeria zdjęć też super. Wymieniasz fotki od czasu do czasu czy dokładasz kolejne? Na ścianie jeszcze trochę miejsca jest. A te cegiełki to fajne tło dla Twoich rudzielców

Fotki co jakiś czas wymieniam , jak te co aktualnie są juz mi się opatrzą. Tylko mam za mało tych w pionie, poziomych jest większy wybór. Mam wybranych trochę nowych fotek i muszę dorobić. Miejsca już tam nie ma za dużo, ale mam jeden pomysł i muszę zacząć go realizować. Te cegły są naturalne, z nich jest nasz dom. Trochę były roboty, zeby doczyscić ściane z tynku, ale się udało i nawet fajny efekt.

Bardzo fajny efekt!
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Sob cze 05, 2021 10:14 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Nul pisze:

Obrazek

Co innego mają do roboty, jedzenie,spanie i wydalanie. :ryk:
No i czasami zabawa i brojenie. :mrgreen:

gonitwy wieczorami, przed snem, przez cały dom
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 05, 2021 10:14 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Nul pisze:
mir.ka pisze:

Bardzo fajny efekt!

mnie się tez podoba :D
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 05, 2021 11:13 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Obrazek
Chyba wezmę z niego przykład. :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob cze 05, 2021 11:14 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Gosiagosia pisze:Obrazek
Chyba wezmę z niego przykład. :ryk:

nie masz sie co zastanawiać, koty wiedzą co jest dobre....dla nich
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 05, 2021 11:18 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Lucy ma nowego przyjaciela :wink:
Obrazek
jakie jej się śliczne, błyszczące futerko robi :D
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 05, 2021 11:23 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Super :1luvu: Przydałby się jej taki mruczący przyjaciel, w futerku, prawda? Ludzie dojrzewają do takich decyzji, wiem coś o tym.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob cze 05, 2021 11:29 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

ewar pisze:Super :1luvu: Przydałby się jej taki mruczący przyjaciel, w futerku, prawda? Ludzie dojrzewają do takich decyzji, wiem coś o tym.

tym bardziej ,że tam dwie dziewczynki to każda miałaby kotka :wink:

szkoda, że Staś odszedł bo byliby tam razem :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 05, 2021 12:05 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Wiem, czytałam, że byli zdecydowani na parkę. Rzadko oddaję kota na jedynaka, ale czasem tak być musi. Dwa domki, które chciały tylko i wyłącznie jednego teraz chciałyby się dokocić, ale odradziłam, bo mogłoby być nieciekawie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob cze 05, 2021 14:23 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

Obrazek

Obrazek

Rzeczywiście piramida, fajne. :D A na szczycie fotki :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob cze 05, 2021 14:29 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31 - Inusia i Olinka w DT :

mir.ka pisze:Lucy ma nowego przyjaciela :wink:
Obrazek
jakie jej się śliczne, błyszczące futerko robi :D

Cudna Malutka! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190