SabaS pisze:Ale fajna kocia piramidai ten kolorowy akcent z zabawek.
akurat tak fajnie się połozyły w towarzystwie tygrysa, a zabawek w koszyczku pilnuja na zmianę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Ale fajna kocia piramidai ten kolorowy akcent z zabawek.
SabaS pisze:i oczywiście kto tych zabawek pilnuje? Najbardziej rozbrykana z całego stadka Daisy
Kocia galeria zdjęć też super. Wymieniasz fotki od czasu do czasu czy dokładasz kolejne? Na ścianie jeszcze trochę miejsca jest. A te cegiełki to fajne tło dla Twoich rudzielców
mir.ka pisze:SabaS pisze:i oczywiście kto tych zabawek pilnuje? Najbardziej rozbrykana z całego stadka Daisy
Kocia galeria zdjęć też super. Wymieniasz fotki od czasu do czasu czy dokładasz kolejne? Na ścianie jeszcze trochę miejsca jest. A te cegiełki to fajne tło dla Twoich rudzielców
Fotki co jakiś czas wymieniam , jak te co aktualnie są juz mi się opatrzą. Tylko mam za mało tych w pionie, poziomych jest większy wybór. Mam wybranych trochę nowych fotek i muszę dorobić. Miejsca już tam nie ma za dużo, ale mam jeden pomysł i muszę zacząć go realizować. Te cegły są naturalne, z nich jest nasz dom. Trochę były roboty, zeby doczyscić ściane z tynku, ale się udało i nawet fajny efekt.
Nul pisze:mir.ka pisze:SabaS pisze:i oczywiście kto tych zabawek pilnuje? Najbardziej rozbrykana z całego stadka Daisy
Fotki co jakiś czas wymieniam , jak te co aktualnie są juz mi się opatrzą. Tylko mam za mało tych w pionie, poziomych jest większy wybór. Mam wybranych trochę nowych fotek i muszę dorobić. Miejsca już tam nie ma za dużo, ale mam jeden pomysł i muszę zacząć go realizować. Te cegły są naturalne, z nich jest nasz dom. Trochę były roboty, zeby doczyscić ściane z tynku, ale się udało i nawet fajny efekt.
Bardzo fajny efekt!
Gosiagosia pisze:
Chyba wezmę z niego przykład.
ewar pisze:SuperPrzydałby się jej taki mruczący przyjaciel, w futerku, prawda? Ludzie dojrzewają do takich decyzji, wiem coś o tym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970, Wojtek, zuza i 27 gości