MB&Ofelia pisze:ciam ciam chrrr mlask
Mała Ciorna Carmen
Carmencita, co tak ciamkasz i czym mlaszczesz? Poczęstuuuuuuuuuuuuuj!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:ciam ciam chrrr mlask
Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:mlaska przez sen drzemiąc na klawiaturze i ustawiając mi kociałkiem tryb incognito tylko nie wiem do czego
ewkkrem pisze:Lusieńko, nawet nie wiesz jak fajnie się czyta, że masz apetyta, Jedz, moja maleńka, ile się w brzuszku zmieści
![]()
![]()
Twój, na zawsze, na dobre i na złe, jak na dobre małżeństwo przystała![]()
Drops
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:mlaska przez sen drzemiąc na klawiaturze i ustawiając mi kociałkiem tryb incognito tylko nie wiem do czego
a co to tryb incognito???
jolabuk5 pisze:Och, jak cudownie - to jest Miłość![]()
![]()
![]()
Sabcia rozmarzona
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:mlaska przez sen drzemiąc na klawiaturze i ustawiając mi kociałkiem tryb incognito tylko nie wiem do czego
a co to tryb incognito???
A żebym to ja wiedziała. Zamknęłam to ustrojstwo czym prędzej, nie wczytując się, żeby mi czegoś w kompie nie poprzestawiało.
ewkkrem pisze:Dostałam od koleżanki sms "Co trzeba wcisnąć jak kot klawiaturę wyłączył?" Nie wiedziałam co odpowiedzieć
MB&Ofelia pisze:ewkkrem pisze:Dostałam od koleżanki sms "Co trzeba wcisnąć jak kot klawiaturę wyłączył?" Nie wiedziałam co odpowiedzieć
![]()
![]()
Dobrze że Mała Czarna śpi i tego nie czyta bo pewnie by mi zaraz klawiaturę wyłączyła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości