tosiula pisze:A moje bardzo lubią śmietankę, ale NIE MOŻE być z firmy ZOTT; ta jest absolutnie niejadalnaZakopują. I musi być 18-nastka. Młodszych nie jedzą
Słusznie
Lusia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:A moje bardzo lubią śmietankę, ale NIE MOŻE być z firmy ZOTT; ta jest absolutnie niejadalnaZakopują. I musi być 18-nastka. Młodszych nie jedzą
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Ciociu MaryLux, Tyś profesjonalistka. Dropsik się nie odważy z takimi gniotami na wątek Lusieńki.
Dawid i Goliat.
Po podczytaniu Twoich poezji to jestem i tak baaaardzo odważny, że cokolwiek zrymuję u nas, wiedząc, że Ty od czasu do czasu zaglądasz.
Dropsiczek.
Dropsiu, możesz u mnie pisać wierszem lub prozą, jak chcesz, byleś pisał. A ja wierszy nie piszę, to Inka
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Ciociu MaryLux, Tyś profesjonalistka. Dropsik się nie odważy z takimi gniotami na wątek Lusieńki.
Dawid i Goliat.
Po podczytaniu Twoich poezji to jestem i tak baaaardzo odważny, że cokolwiek zrymuję u nas, wiedząc, że Ty od czasu do czasu zaglądasz.
Dropsiczek.
Dropsiu, możesz u mnie pisać wierszem lub prozą, jak chcesz, byleś pisał. A ja wierszy nie piszę, to Inka
Oj, Lusiu, Ty jak zawsze droczysz się z Dropsem. Tak samo jak Twoja Duża. No przecież Drops nie kiep i wie, że przejęłaś pióro po Inusi i Mani. Niech Ci Duża nie wmawia niczego innego. My, koty przejmujemy schedę po naszych poprzednikach i pchamy ten wózek dalej!!! Ten talentowwy też!!!. A Ty nie płaksaj. Może skrobniesz coś dla Dropsa?![]()
Drops.
MaryLux pisze:Muszem o tym poważnie pomyśleć. A Dropsiulka koffam i już
ewkkrem pisze:tosiula pisze:A moje bardzo lubią śmietankę, ale NIE MOŻE być z firmy ZOTT; ta jest absolutnie niejadalnaZakopują. I musi być 18-nastka. Młodszych nie jedzą
Coś jest w tych firmach. Moja Ruzia [2010*] uwielbiała się tarzać (nie pić) czerwony barszczyk z proszku. Ja robiłam sobie do picia a ona na (chyba zapach) jednej firmy dostawała szału a innej nie reagowała. Była dla mnie testerem - co dobre a co be. Musimy wziąć poprawkę - opisywany przypadek pochodzi z lat 2000 - 2010 - teraz pewnie trudniej, bo wszystko jest popaprane. A może ktoś wie, gdzie kupić NORMALNE MLEKO, ŚMIETANĘ bo ja nie.
ewkkrem.
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Muszem o tym poważnie pomyśleć. A Dropsiulka koffam i już
Lusiu, zanim dopuszczę Dropsa do kompa, to powiem Ci, że Ci zazdroszczę. Chciałabym poznać takiego ludziowego Dropsa.
No i widzisz Lusiu. Jak zawsze, my górą
. O rany - ludzie nam zazdroszczą!!!!
Twój, na zawsze, Drops.
kwiryna pisze:Jaki tu sie watek milosny zrobil!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 70 gości