Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Witam wtorkowo !
W końcu nadszedł wielki dla mnie dzień. Dzień wizyty u chirurga naczyniowego. Ciekawa jestem co mi powie i co poradzi z tą noga bo coś poradzić powinien.
Po prysznicu odwinęłam nogę i najpierw przemyłam ranę solą fizjologiczną a później psiknęłam octoniseptem . W pierwszym momencie myślałam ,że oczy wyjdą mi z orbit tak mnie zaczęło boleć ale za chwilę przestało bo octonisept zawiera środek znieczulający.
Za dwie godziny muszę zacząć się szykować .
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Witam wtorkowo !
W końcu nadszedł wielki dla mnie dzień. Dzień wizyty u chirurga naczyniowego. Ciekawa jestem co mi powie i co poradzi z tą noga bo coś poradzić powinien.
Po prysznicu odwinęłam nogę i najpierw przemyłam ranę solą fizjologiczną a później psiknęłam octoniseptem . W pierwszym momencie myślałam ,że oczy wyjdą mi z orbit tak mnie zaczęło boleć ale za chwilę przestało bo octonisept zawiera środek znieczulający.
Za dwie godziny muszę zacząć się szykować .
Witaj Ewcia. Na którą masz dziś lekarza?
Gosiagosia pisze:Kciuki trzymam za diagnozę a przede wszystkim za wyleczenie.![]()
![]()
Ewa L. pisze:Moje nerwy zaczynają sięgać zenitu. Jestem jednym kłębkiem nerwów. Z nogi cieknie niemiłosiernie ,że nie nadążam wycierać. To taki żółty przezroczysty płyn. Za pół godziny wychodzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 78 gości