Moli25 pisze:Cześć Ineczko! Piękna Koteczko
Miau, Ciociu
Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Cześć Ineczko! Piękna Koteczko
Ewa L. pisze::1luvu:![]()
MaryLux pisze:isiaja pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:O jacie kręcę! Ale piękne pazurki Ooo takie długie Ooo
I lubi je wystawiać
Inusiu, przylatuj czym prędzej do mnie to pomalujemy pazurki!
Sama wybierzesz kolorki, które będą Ci się podobały!
Na każdym pazurku inny kolorek poproszęA wzorki też dostanę?

mir.ka pisze:MaryLux pisze:isiaja pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:O jacie kręcę! Ale piękne pazurki Ooo takie długie Ooo
I lubi je wystawiać
Inusiu, przylatuj czym prędzej do mnie to pomalujemy pazurki!
Sama wybierzesz kolorki, które będą Ci się podobały!
Na każdym pazurku inny kolorek poproszęA wzorki też dostanę?
i pomalowałaś sobie pazurki Inusiu? w kotki czy w myszki?

mir.ka pisze:to trzeba było każdy pazurek inaczej pomalować
MaryLux pisze:Byłam dziś po południu u Doktori i dostałam kuja. Bo wymiotowałam dziś i przedwczoraj. I mam znów tam być w sobotę![]()
MaryLux pisze:Byłam dziś po południu u Doktori i dostałam kuja. Bo wymiotowałam dziś i przedwczoraj. I mam znów tam być w sobotę![]()
Ale dobrze, że mamunia poszła z Tobą na tego kuja. Kitusia jak dostała takie kuje parę miesięcy temu to już wcale nie wymiotuje. 
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Byłam dziś po południu u Doktori i dostałam kuja. Bo wymiotowałam dziś i przedwczoraj. I mam znów tam być w sobotę![]()
Ojoj, Inuś, nie jesteś chyba bardzo chora, jak ta kocica w wierszyku?
Haker zmartwiony
klaudiafj pisze:MaryLux pisze:Byłam dziś po południu u Doktori i dostałam kuja. Bo wymiotowałam dziś i przedwczoraj. I mam znów tam być w sobotę![]()
Oj, biedna Inusia![]()
![]()
Ale dobrze, że mamunia poszła z Tobą na tego kuja. Kitusia jak dostała takie kuje parę miesięcy temu to już wcale nie wymiotuje.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Byłam dziś po południu u Doktori i dostałam kuja. Bo wymiotowałam dziś i przedwczoraj. I mam znów tam być w sobotę![]()
Haker zmartwiony
No nie wiem. Doktori mówiła o kuju w sobotę. I że może trzeba będzie usg, ale zdecyduje w sobotę.

klaudiafj pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Byłam dziś po południu u Doktori i dostałam kuja. Bo wymiotowałam dziś i przedwczoraj. I mam znów tam być w sobotę![]()
Haker zmartwiony
No nie wiem. Doktori mówiła o kuju w sobotę. I że może trzeba będzie usg, ale zdecyduje w sobotę.
A miałaś kiedyś usg? Zrób koniecznie, nawet choćby tylko kontrolne.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 24 gości