Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Bo ciocia MB , nie ma czasu na swoim watku napisac .
Dobrze , ze inne watki odwiedza , bo bym się bardzo martwiła
barbarados pisze:Dołącze się do planu
Ewa L. pisze:A ja mam szczęśliwe 13-tki i bardzo je lubię.
MB&Ofelia pisze:Mam dylemat. Muszę umówić Małą czarną na rwanie. Najbliższy termin jaki wchodzi w grę (2 tygodnie po szczepieniu) to 29 lub 30 czerwca albo 1 lipca (Czarnidełkowe urodziny). Czyli środa, czwartek, piątek. Na pewno będę musiała wziąć dzień wolnego, pamiętam co było po czyszczeniu Ofelkowej paszczy. I chyba wolałabym ją umówić na rano, w przypadku gdyby coś się działo łatwiej dobijać się do weta po południu niż w nocy (po zabiegu Ofelii jakoś o 21-szej w panice pisałam smsa do weta co robić po kota pawiuje na brązowo). Czyli biorę wolne w dzień zabiegu. Następnego dnia będę musiała iść do pracy (chyba że będzie to piątek).
Z jednej strony chcę jej tą paszczę zrobić najszybciej jak się da, bo naprawdę nie ma na co czekać. Ale się boję jak się będzie czuła następnego dnia (to będzie naprawdę poważne rwanie).
Z drugiej strony czekać do piątku, zafundować kocince prawie bezzębność na urodziny, ale mieć ją na oku na drugi dzień, czyli w sobotę...
Nie wiem kurczę. Naprawdę nie wiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 394 gości