Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Teraz naprawdę ciezko o dobry personel...
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Teraz naprawdę ciezko o dobry personel...
Zgadza się . Jak patrzę na co poniektórych z tych nowo przychodzących to ręce i cycki opadają. Traktują pracę jak zło konieczne i zero inicjatywy, zero myślenia....dosłownie jak te konie z klapkami na oczach każesz im np. przenieś skrzynkę to przeniosą ale nie zainteresują się dlaczego. Jak nie wydasz polecenia co maja robić to nie robią nic. Naprawdę niewielu jest takich którzy chcą się czegoś nauczyć. I to mnie przeraża.Jeszcze mam nadzieję że może po świętach i nowym roku uda się zatrudnić kogoś kumatego . Nie wiem ....zobaczymy.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Co taki smuteczek przy pełnej miseczce ?
Bo... bo... sama nie wiem, Ciociu
Nie smakuje ?
Nawet smaczne...
Więc o co chodzi Inuś ?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:co robicie dziewczyny?![]()
Czekam aż mi się bułki rozmrożą by zrobić sobie śniadanie.
mir.ka pisze:to na co liczą decydując się na taką pracę? że inni będa za nich robić a oni tylko brać kasę?
nigdzie tak nie ma
MalgWroclaw pisze:mir.ka pisze:to na co liczą decydując się na taką pracę? że inni będa za nich robić a oni tylko brać kasę?
nigdzie tak nie ma
Wszędzie tak jest
klaudiafj pisze:Ale to skąd Ci ludzie do Was trafiają? Z przymusu z urzędu pracy? Czyli tak gdzie ich wysłali? Bo jak ktoś szuka pracy, bo potrzebuje i prawie chce pracować w Stokrotce to chyba dba o prace i zalezy mu na niej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości