Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Cirillą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2015 21:59 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:Bo Stella jest drobnej budowy, to mała koteczka. Ale brzuszek ma widoczny :) Ja to w sumie lubię ją taką pulchną ale dla zdrowia niechby troszkę jednak zrzuciła... podobnie jak ja ;)

My sobie dzis zrobiłysmy sjestę popołudniową: pod kocykiem, na wersalce, ja z książką, a Stella obok:
Obrazek

I bardzo było miło :)

Stella Stella jaka Ty jestes szczęściara :1luvu: ciepło w kitkę, miseczki pełne, zabawiają, sprzątają :mrgreen: no fajnie masz w tym domku, kochają Cie :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon gru 21, 2015 22:14 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Hej her my sie dzisiaj tylko witamy bo zabiegani jestesmy ;)

Przesylamy miziaki!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto gru 22, 2015 0:34 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Moli25 pisze:
KatS pisze:Bo Stella jest drobnej budowy, to mała koteczka. Ale brzuszek ma widoczny :) Ja to w sumie lubię ją taką pulchną ale dla zdrowia niechby troszkę jednak zrzuciła... podobnie jak ja ;)

My sobie dzis zrobiłysmy sjestę popołudniową: pod kocykiem, na wersalce, ja z książką, a Stella obok:
Obrazek

I bardzo było miło :)

Stella Stella jaka Ty jestes szczęściara :1luvu: ciepło w kitkę, miseczki pełne, zabawiają, sprzątają :mrgreen: no fajnie masz w tym domku, kochają Cie :1luvu:

Ano w sumie nie ma tak najgorzej... :D ale też na to zasługuje bo jest cudowna i kochana. Najbardziej wtedy kiedy przychodzi do mnie do łóżka i wtula mi się całą sobą w twarz i tak sobie spimy. Wprawdzie budzę się czując kłaki futra w gardle no ale to drobiazg :D
Własnie przed chwilą wlazła za biurko i tam od tyłu dostała się do szuflady 8O nie wiedziałam, ze tam jest taki otwór... zauważyłam nagle że kota łazi po pokoju ze słuchawkami do mp3 w pyszczku, dumna i zadowolona 8O

PixieDixie pisze:Hej her my sie dzisiaj tylko witamy bo zabiegani jestesmy ;)

Przesylamy miziaki!

Dziękujemy i też miziamy całą ekipę kocio-ludzką! My też dzis tylko z doskoku :D

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto gru 22, 2015 14:24 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:Obrazek

Hek Śliczna Stello, wtamy serdecznie i Dużą też! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 22, 2015 14:50 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Cześć KatS! Widzę, że moje kocie koleżanki juz u Ciebie zagościły. Mnie trochę nie było na forum, ale już wróciłam! Piękna na Twoja Stella, spodobało mi się określenie, że jest typową Irlandką :D Mimo ochłodzenia dalej nie podoba jej się przy grzejniku?
Pozdrawiamy z Kotem Nixonem i Batmanem :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Wto gru 22, 2015 16:18 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Witaj, Kalair! Mam nadzieję że dzień mija Wam miło i bezstresowo!

Witaj Jou (oczywiscie razem z Kotem Nixonem i Batmanem :D ), bardzo nam miło! kiedys zanim się osmieliłam pisać na forum, czytałam Wasz wątek, piękne czarnulki! Lubię bardzo czarne koty, choć kiedy w schronisku mi takiego proponowali to nie potrafiłam się zdecydować - za bardzo przypominał mi mojego Felka, a straciłam go ledwie 3 tygodnie wczesniej. Teraz już bym nie miała z tym problemu... inna sprawa, że gdybym go wzięła, to nie miałabym Stelli.
Taaak, Stella generalnie ma w głębokim poważaniu czy jest zimno, czy ciepło. Znaczy jak ją nakryjemy kocykiem to nie protestuje, ale sama nie szuka ciepłych miejsc i nie jest piecuchem. Irlandczycy tak samo - zima, wieje, pada, ja w kurtce, czapce,owinięta szalkiem, a przede mną idzie babeczka w bluzce na ramiączakch. Albo w sandałach, a raczej w japonkach, bo tutaj to obuwie na każdą okazję ;) Wyjątkowo zahartowany naród, a Stella jest jego nieodrodną przedstawicielką :ryk:
Fajnie, że wróciłas na forum, będę mogła znowu zaglądać do batman i Kota Nixona :)

A dzisiaj umyłam częsć okien (reszta jutro) i zainstalowałam na nich naklejki - gwiazdki sniegu. Stella się BARDZO zainteresowała, mam nadzieję że trochę ochłonie ;)

KatS

Post » Wto gru 22, 2015 16:37 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

O to miło, że nas podczytywałas. :) No Nasz Rysio, który zmarł w czerwcu tez był caly czarny, ale jakos te czarne koty najbardziej do nas przemawiaja.
Ja mylam okna 2 tyg temu i jak sie okazalo, troche sie pospieszylam bo juz sa kompletnie brudne :D
To japonki takie popularne w Irlandii? Kto by pomyslal :D
Obrazek

jou

Post » Wto gru 22, 2015 16:43 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

jou pisze:O to miło, że nas podczytywałas. :) No Nasz Rysio, który zmarł w czerwcu tez był caly czarny, ale jakos te czarne koty najbardziej do nas przemawiaja.
Ja mylam okna 2 tyg temu i jak sie okazalo, troche sie pospieszylam bo juz sa kompletnie brudne :D
To japonki takie popularne w Irlandii? Kto by pomyslal :D

Do mnie własciwie wszystkie koty przemawiają. Czarne są jak pantery, eleganckie (choć Felek to było raczej stado słoni a nie pantera kiedy biegł). Za to ja teraz mam tygrysa :D

Japonki to hit. Generalnie tutaj znaleźć fajne sandały na lato nie jest łatwo, ale za to jaki wybór japonek, hoho. Japonki widuję zazwyczaj od wiosny do końca lata a na jabrdziej się wzruszam jak noszą je elegancko ubranie panie, do kostiumu, ewidentnie jako obuwie do pracy. Z jednej strony ładne to to nie jest, z drugiej podoba mi się ten luz. Ale do japonek się nie przekonam, zwłaszcza że czuję się w nich jakby mi urywały duże palce :roll:

KatS

Post » Wto gru 22, 2015 16:49 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Najgorsza opcja, to meskie japonki :D
Obrazek

jou

Post » Wto gru 22, 2015 18:12 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Dzień mija nam super. Ostatecznie mając tyle chlebka w domu.. Głód nam nie grozi! :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 22, 2015 20:16 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

O męskich japonkach wolę nawet nie mysleć :D

Kalair, tylko Ty tych chlebusiów nie pozjadaj przypadkiem! :)

KatS

Post » Wto gru 22, 2015 20:28 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

A co to za piękny kotek się tu zjawił! Czy to jasniejsza siostra Inusi? :D

KatS

Post » Wto gru 22, 2015 20:28 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

kalair pisze:Dzień mija nam super. Ostatecznie mając tyle chlebka w domu.. Głód nam nie grozi! :ryk:

Przyznam, że czasem mam ochotę.. :mrgreen: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]