Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Bo Stella jest drobnej budowy, to mała koteczka. Ale brzuszek ma widocznyJa to w sumie lubię ją taką pulchną ale dla zdrowia niechby troszkę jednak zrzuciła... podobnie jak ja
My sobie dzis zrobiłysmy sjestę popołudniową: pod kocykiem, na wersalce, ja z książką, a Stella obok:
I bardzo było miło
Moli25 pisze:KatS pisze:Bo Stella jest drobnej budowy, to mała koteczka. Ale brzuszek ma widocznyJa to w sumie lubię ją taką pulchną ale dla zdrowia niechby troszkę jednak zrzuciła... podobnie jak ja
My sobie dzis zrobiłysmy sjestę popołudniową: pod kocykiem, na wersalce, ja z książką, a Stella obok:
I bardzo było miło
Stella Stella jaka Ty jestes szczęściaraciepło w kitkę, miseczki pełne, zabawiają, sprzątają
no fajnie masz w tym domku, kochają Cie
PixieDixie pisze:Hej her my sie dzisiaj tylko witamy bo zabiegani jestesmy
Przesylamy miziaki!
jou pisze:O to miło, że nas podczytywałas.No Nasz Rysio, który zmarł w czerwcu tez był caly czarny, ale jakos te czarne koty najbardziej do nas przemawiaja.
Ja mylam okna 2 tyg temu i jak sie okazalo, troche sie pospieszylam bo juz sa kompletnie brudne
To japonki takie popularne w Irlandii? Kto by pomyslal
kalair pisze:Dzień mija nam super. Ostatecznie mając tyle chlebka w domu.. Głód nam nie grozi!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości