Książniczka Ofelja bojowna
Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Tylko jak krzywdę Inusi Dużej zrobicie to kto będzie zajmował się Inusią, dawał amciaku i miział i bawił się wędką ?

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Tylko jak krzywdę Inusi Dużej zrobicie to kto będzie zajmował się Inusią, dawał amciaku i miział i bawił się wędką ?
to będzie takie ostrzegawcze, nic strasznego ze względu na Inusię
Ewa L. pisze:Tylko jak krzywdę Inusi Dużej zrobicie to kto będzie zajmował się Inusią, dawał amciaku i miział i bawił się wędką ?
barbarados pisze:O , będą łapoczyny . Albo rękoczyny ?![]()
Nie wolno koteczkom krzywdy robić .![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:niech no tylko ją spotkam to się przekona jak tak mozna robić Inusi
MB&Ofelia pisze:Ineczko, czy mam twoją Dużą podrapaczyć?![]()
Książniczka Ofelja bojowna
Dorota pisze:Nuśś,
chcesz czarno-białego kumpla?
Na zawsze!
Mru testujący
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Tylko jak krzywdę Inusi Dużej zrobicie to kto będzie zajmował się Inusią, dawał amciaku i miział i bawił się wędką ?
to będzie takie ostrzegawcze, nic strasznego ze względu na Inusię

MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Tylko jak krzywdę Inusi Dużej zrobicie to kto będzie zajmował się Inusią, dawał amciaku i miział i bawił się wędką ?
Ja jej ino pordapaczę dupinkę. To nie będzie mogła siedzieć, będzie musiała tuptać za Inusią i się nią zajmnąć porządmnie![]()
Książniczka Ofelja

MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Tylko jak krzywdę Inusi Dużej zrobicie to kto będzie zajmował się Inusią, dawał amciaku i miział i bawił się wędką ?
Ja jej ino pordapaczę dupinkę. To nie będzie mogła siedzieć, będzie musiała tuptać za Inusią i się nią zajmnąć porządmnie![]()
Książniczka Ofelja
Nie będę musiała. Nareszcie będę mogła poleżeć![]()
![]()

mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Tylko jak krzywdę Inusi Dużej zrobicie to kto będzie zajmował się Inusią, dawał amciaku i miział i bawił się wędką ?
Książniczka Ofelja
Nie będę musiała. Nareszcie będę mogła poleżeć![]()
![]()
do góry......

Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 15 gości