hmmmmmmmmmmmmmm
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Ineczko buziole dla Was z deszczowych gór,jesooo ale leje i pizgo
mam nadzieję że u Was ciut lepiej i cieplej
ucałuj Dużą ,ale tylko jeśli Cię nie głodzi a jak Cię głodzi to ciapnij ją w nochalek
MaryLux pisze:barbarados pisze:Niedziele . Wtedy za cały tydzień nadrabiam ,pranie , sprzątanie , więc też tak za bardzo nie jest wolne .
Ja niedziele mam na ogół kursowe, więc wtedy też mam za mało czasu na zajęcia domowe
mir.ka pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Niedziele . Wtedy za cały tydzień nadrabiam ,pranie , sprzątanie , więc też tak za bardzo nie jest wolne .
Ja niedziele mam na ogół kursowe, więc wtedy też mam za mało czasu na zajęcia domowe
a co to tak się kursujesz?
ja może będę miała wolny przyszły tydzień, prócz poniedziałku
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Niedziele . Wtedy za cały tydzień nadrabiam ,pranie , sprzątanie , więc też tak za bardzo nie jest wolne .
Uczę się, jak Ci dokuczyć, jeśli przyjedziesz do Wro
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Niedziele . Wtedy za cały tydzień nadrabiam ,pranie , sprzątanie , więc też tak za bardzo nie jest wolne .
Uczę się, jak Ci dokuczyć, jeśli przyjedziesz do Wro
a czym mi dokuczysz?
ciąganiem po mieście?
mir.ka pisze:jak obrazowo będziesz opowiadać to sobie wyobrażę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 50 gości