Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Duże i duzi też czasem są brzydcy, bardzo często dlatego, że dręczą zwierzęta i innych ludzi.
A koty nigdy nie są brzydkie, zawsze są piękne, nawet, jak są zaniedbane i nieszczęśliwe, to mają swoją kocią godność i są piękne.
Fasolka
MB&Ofelia pisze:Ineczka nie jest gruba. Ona ma po prostu budowę charakterystyczną dla wielu czarnych kotków - tył bardziej rozbudowany niż przód. Moja Mała Czarna jest szczupła i też ma szeroką dupinkę. Ale przecież nie będę głodziła kotka, żeby dupinka schudła!
A rybki nie są tuczące i Ineczka może je spokojnie jeść, ot co!
Ciociu, daj Ineczce rypcię, bo jak nie to przytuptam, zamknę cię w łazienku i dostaniesz do amciania ino śmiordzącego łyskasa!![]()
Książniczka Ofelja groźmna
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusia nie jest gruba
tylko bardzo gruba
niedobra Duża, oj niedobra
Salem 11 pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusia nie jest gruba
tylko bardzo gruba
Właśnie, że nie jest gruba. Kotki nie są grube, są puszyste. To tylko Duże są grube.
Cymes puszysty.
Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusia nie jest gruba
tylko bardzo gruba
Właśnie, że nie jest gruba. Kotki nie są grube, są puszyste. To tylko Duże są grube.
Cymes puszysty.
Masz rację że kotki nie są grube tylko puszyste bo mają śliczne, puszyste futerka a duże są grube.
MalgWroclaw pisze:Duże i duzi też czasem są brzydcy, bardzo często dlatego, że dręczą zwierzęta i innych ludzi.
A koty nigdy nie są brzydkie, zawsze są piękne, nawet, jak są zaniedbane i nieszczęśliwe, to mają swoją kocią godność i są piękne.
Fasolka
MB&Ofelia pisze:Ineczka nie jest gruba. Ona ma po prostu budowę charakterystyczną dla wielu czarnych kotków - tył bardziej rozbudowany niż przód. Moja Mała Czarna jest szczupła i też ma szeroką dupinkę. Ale przecież nie będę głodziła kotka, żeby dupinka schudła!
Ciociu, daj Ineczce rypcię, bo jak nie to przytuptam, zamknę cię w łazienku i dostaniesz do amciania ino śmiordzącego łyskasa!![]()
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczka nie jest gruba. Ona ma po prostu budowę charakterystyczną dla wielu czarnych kotków - tył bardziej rozbudowany niż przód. Moja Mała Czarna jest szczupła i też ma szeroką dupinkę. Ale przecież nie będę głodziła kotka, żeby dupinka schudła!
istnieje ryzyko , że (jak u ludzi) schudnie wszystko oprócz dupinki
Salem 11 pisze:Kiedy dupinki nie mogą być chude, bo wtedy są brzydkie.
MB&Ofelia pisze:Moja Ofelia ma chudą dupinkę. Ale ona ma inną budowę niż Czarnidełko i Ineczka. Bo ogólnie za chuda nie jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości