♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 04, 2014 11:41 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

to chyba XI, Móricz Zsigmond körtér i okolice.

kupiłam tę jyskową pościel w dwóch egzemplarzach(i tak pewnie mnie czeka dokupienie poduszek osobno bo te są wielkie a ja mam małe), puszki, cat's besta na spróbowanie, sobie jakieś warzywa, smaczki w prezencie dostałam. nie chcę wiedzieć ile wydałam dzisiaj.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob paź 04, 2014 11:45 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Pytałam o Twoją przyszłą dzielnicę a nie położenie jyska :)
Raz na jakiś czas można zaszaleć :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Sob paź 04, 2014 13:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Świetnie wyglądasz!!!. Sukienka - rewelacja :ok: Uczesanie - extra!!!. Jednak długie włosy, to jest to.. można ładnie je uczesać na 1000 sposobów :D dlatego ja swoje zapuszczam, już nie obcinam, wracam do długich 8)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob paź 04, 2014 13:16 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

magdar77 pisze:Pytałam o Twoją przyszłą dzielnicę a nie położenie jyska :)
Raz na jakiś czas można zaszaleć :)

Ale ja właśnie chcę w 11 mieszkać, w tej centralnej części, bo zawiera wszystko co trzeba, nie zawiera turystów, jest ładna i dobrze skomunikowana.

Obrazek

aannee99 pisze:Świetnie wyglądasz!!!. Sukienka - rewelacja :ok: Uczesanie - extra!!!. Jednak długie włosy, to jest to.. można ładnie je uczesać na 1000 sposobów :D dlatego ja swoje zapuszczam, już nie obcinam, wracam do długich 8)

:oops: :oops: :oops: zobaczymy co wyjdzie z mojego hennowania które już na głowie :D Już wiem jedno - uwielbiam ten zapach :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob paź 04, 2014 13:20 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Właśnie, ciekawa jestem tego farbowania henną, na czym to polega??. Czy jest lepsze od farbowania farbą? :)
Obrazek

aannee99

Post » Sob paź 04, 2014 13:24 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

lepsze bo odżywia włosy a nie je niszczy, farbowanie to w moim przypadku główny czynnik niszczący bo nie suszę praktycznie wcale. drugim jest chodzenie w rozpuszczonych ale cóż - po to mam żeby pokazywać :D
w naszym - rudym - przypadku właśnie to testuję ale chyba kolor będzie ten o który chodzi.
henna to zioła, więc niestety tuż po farbowaniu włosy będą przesuszone, ale maska i olej zrobią swoje przy kolejnym myciu.
jeśli kolor wyjdzie taki jak chcę to przemogę się i tę babraninkę będę odbywać zamiast farbowania, bo moje włosy są ciemnoblond więc nie potrzebują już dodatkowego rozjaśnienia (henna nie rozjaśnia w ogóle bo nie taki ma cel), niepotrzebny im amoniak i inne świństwa, za to potrzebne im bycie rudymi (bo tak). Jest z tym trochę paprania, ale chyba warto, czy na pewno powiem jak się okaże że nie jestem zielona ani niebieska i że włosy to przeżyły :roll:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob paź 04, 2014 13:27 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

A kiedy masz ten najazd rodzinny?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob paź 04, 2014 13:30 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

18-go czy jakoś tak
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob paź 04, 2014 13:31 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Daj znać jak to wyjdzie na włosach, bardzo ciekawa jestem :) Ja zniszczyłam włosy prostowaniem, tego jestem pewna. Od jakiegoś czasu już nie prostuję i są w lepszej kondycji. Farbowanie też niszczy, niestety :)
Obrazek

aannee99

Post » Sob paź 04, 2014 13:36 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

To jeszcze masz trochę czasu :).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob paź 04, 2014 13:38 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

a to ja nigdy szału prostowania nie miałam, raczej wyciągałam na szczotce w fale. Ale i to nie aż tak, z prostej przyczyny... na moich włosach wymiękają najcierpliwsi :ryk: a one wcale nie chcą być proste. takie ułożone w fale wyglądają ładnie, ale najbardziej lubię gdy się ładnie zakręcą (nie zawsze chcą). Przydałoby im się równe przycięcie (sama podcinam końcówki, siłą rzeczy nie ma to żadnego konkretnego kształtu) ale w Polsce będę dopiero zimą, a nie ufam fryzjerom...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob paź 04, 2014 13:55 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:w Polsce będę dopiero zimą

Przyjeżdżasz do siostry na Święta? :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob paź 04, 2014 14:03 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

na święta nie, będę w pierwszych dniach stycznia na obronę we Wro i obkolędowanie Bydgoszczy i Wawy, już mi niedobrze na samą myśl...głównie ze względu na kotałki :((
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob paź 04, 2014 14:10 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

eh,szkoda,ze gdzieś nie kole Łodzi
Witaski :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob paź 04, 2014 14:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

A ja biorąc pod uwagę moje relacje z rodziną zazdroszczę Tobie odległości. Chociaż moja matka kolejny raz o coś obrażona (aktualnie nie gniewa się tylko z moją siostrą), odgraża się, że w tym roku Świąt nie robi. Niestety jak znam życie to jej przejdzie. Nas też obkolędujesz? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

[poprzednia][następna]