♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 20, 2014 19:11 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Kasiu to chyba taka jesienna pogoda powoduje dolegliwości zdrowotne, u mnie czasami też sie pojawiają jesienia i wiosną, ale biorę proprazol i przechodzi
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob wrz 20, 2014 19:17 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A za zdrówko potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob wrz 20, 2014 22:34 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek

mir.ka pisze:Kasiu to chyba taka jesienna pogoda powoduje dolegliwości zdrowotne, u mnie czasami też sie pojawiają jesienia i wiosną, ale biorę proprazol i przechodzi

Tak, pogoda też na to wpływa... wybieram się do sklepu zielarskiego, może mi jakieś dobre ziółka polecą. Te leki co biorę strasznie niszczą wątrobę :(

barbarados pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A za zdrówko potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przyda się, dzięki :1luvu:
Zdrowie zaczęło mi szwankować... mnie więcej po ślubie :ryk:, ale to chyba czysty przypadek 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob wrz 20, 2014 22:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Jasne , że tak :mrgreen:

barbarados

Post » Nie wrz 21, 2014 4:06 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Wesoło... mam nockę z głowy, niestety znowu dopadł mnie ten ból w klatce, przełyku... nie wiem gdzie to zlokalizować, ale daje w kość :roll: Plus ból brzucha... rewelka...
Zażyłam awaryjne leki na refluksy śmuksy i takie tam i już czuję, że powoli zaczyna mi się normować, ale spać nie pójdę, bo o 6.30 jedziemy do Opola...
Z jednej strony mam już trochę dosyć, bo wydałam sporo kasy na lekarzy, leki, badania, wkładali mi rurę prosto do żołądka i dalej to samo... 8O
No nic, koniec narzekania :D Coś sobie powyszywam...

A tu mam dowód, że nie zmyślałam opowiadając o Teemciu ssaczu glonojadzie :D
Nagrane chwilę temu... wlazł mi na kolana i nie było zmiłuj ;)
Jemu to chyba nie przejdzie... ;)
Tu podtykam mu palec i dłoń, bo jak tego nie robię to sobie pazurem przyciąga i mnie drapie albo próbuje się dossać do twarzy :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Nie wrz 21, 2014 8:35 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Jakie słodkie ciumcianie :1luvu:
Za młody był zabrany od mamy ?
I jak tu takiego nie kochać i nie stracić dla niego głowy :201461

Robisz rewelacyjne fotki :ok:

Kasiu, masz pw :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Nie wrz 21, 2014 15:03 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

To ssanie Teemcia jest niesamowite :ryk: :ryk: :ryk:

Kasiu dużo zdrówka Ci życzę :1luvu: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie wrz 21, 2014 15:10 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Cudny Temó :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale jak mruczy przy tym :ryk:

Zdrówka pełno CI życzę :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 21, 2014 18:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Hej hej :1luvu:

Wróciłam, zaraz idę sobie zrobić coś na ząb i meczyk :D
Kocurki mnie przywitały, dostały wołowinkę i śpią.
Ja już lepiej, leki "awaryjne" pomogły, wypiłam ziółka i jest ok :ok:

Z Teemo rano przed wyjściem miałam przygodę... oczywiście z serii "opowieści o sikaniu".
Koło 6 rano zaczął się kręcić koło kuwetki, to wzięłam łopatkę, żwirek, zgarnęłam, dosypałam to maluch chętnie wlazł i kupka, posprzątałam natychmiast :)
Minęło jakieś 15 minut, poszłam do łazienki się uczesać i pomalować a Teemo wlazł na kosz z ubraniami do prania za moimi plecami i ostentacyjnie się zlał za przeproszeniem 8O
Ja już nie wiem... nie mam pojęcia po prostu.
Jeszcze jedna taka sytuacja i jednak behawiorysta, bo się martwię o niego... stresuje go coś? :(
Może to ma coś wspólnego z tą chorobą sierocą??? Ehhh.... nie daje mi to spokoju.
No nic, lecę na wąteczki i szykować papu na mecz...

Kotina pisze:Jakie słodkie ciumcianie :1luvu:
Za młody był zabrany od mamy ?
I jak tu takiego nie kochać i nie stracić dla niego głowy :201461

Robisz rewelacyjne fotki :ok:

Kasiu, masz pw :D

Słodkie, ale on jest bardzo zaborczy w tym ssaniu :)
Nie odpuści, musi swoje possać bo inaczej spokoju nie da :D
No ja straciłam dla niego głowę :1luvu:

Dzięki za PW Eluś :ok: :D

Annaa pisze:To ssanie Teemcia jest niesamowite :ryk: :ryk: :ryk:

Kasiu dużo zdrówka Ci życzę :1luvu: :ok:

Dzięki Aniu :1luvu:
Teemo w ogóle to taki kot nie kot... :ryk:

Myszolandia pisze:Cudny Temó :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale jak mruczy przy tym :ryk:

Zdrówka pełno CI życzę :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję Sylwuniu :1luvu:

Noo jak mały traktorek... :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Nie wrz 21, 2014 18:42 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Cudo kotek :1luvu:
Nawet mój chłop sie nieco rozkleił :wink:

barbarados

Post » Nie wrz 21, 2014 18:45 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

[quote="Rilla07"]Hej hej :1luvu:

Wróciłam, zaraz idę sobie zrobić coś na ząb i meczyk :D
Kocurki mnie przywitały, dostały wołowinkę i śpią.
Ja już lepiej, leki "awaryjne" pomogły, wypiłam ziółka i jest ok :ok:

Z Teemo rano przed wyjściem miałam przygodę... oczywiście z serii "opowieści o sikaniu".
Koło 6 rano zaczął się kręcić koło kuwetki, to wzięłam łopatkę, żwirek, zgarnęłam, dosypałam to maluch chętnie wlazł i kupka, posprzątałam natychmiast :)
Minęło jakieś 15 minut, poszłam do łazienki się uczesać i pomalować a Teemo wlazł na kosz z ubraniami do prania za moimi plecami i ostentacyjnie się zlał za przeproszeniem 8O
Ja już nie wiem... nie mam pojęcia po prostu.
Jeszcze jedna taka sytuacja i jednak behawiorysta, bo się martwię o niego... stresuje go coś? :(
Może to ma coś wspólnego z tą chorobą sierocą??? Ehhh.... nie daje mi to spokoju.
No nic, lecę na wąteczki i szykować papu na mecz...

coś mu biednemu nie pasuje, tylko co :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie wrz 21, 2014 18:52 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

mir.ka pisze:

coś mu biednemu nie pasuje, tylko co :(

Chyba jednak musi na niego specjalista zerknąć.
Teemo jest... hmm jakby to określić takim strasznie infantylnym i strachliwym kotem, niby odważny, ale boi się muchy albo każdy szelest u sąsiada czy na podwórku to od razu w nogi.
Mam czasem wrażenie, że w ogóle nie dorósł, został kociakiem...
Miał burzliwą przeszłość jako maluch, bo aż 2 razy wrócił z adopcji...
Zrobimy w tygodniu kontrolę krwi i jak wszystko będzie ok to skontaktuje się z behawiorystą...
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Nie wrz 21, 2014 18:58 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Post » Nie wrz 21, 2014 20:12 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Rilla07 pisze:A tu mam dowód, że nie zmyślałam opowiadając o Teemciu ssaczu glonojadzie :D
Nagrane chwilę temu... wlazł mi na kolana i nie było zmiłuj ;)
Jemu to chyba nie przejdzie... ;)
Tu podtykam mu palec i dłoń, bo jak tego nie robię to sobie pazurem przyciąga i mnie drapie albo próbuje się dossać do twarzy :D

'
:mrgreen: :1luvu:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]