Moje Tałatajstwo Kmicic mi leci z wagi :( proszę o rady!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 03, 2014 19:51 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Moim zdaniem to burza hormonów :)
Sonieczka nigdy nie będzie super tulaśną koteczką, taka już jest troszkę wycofana.
O ile Suri pcha się do wszystkich z przytulaniem i całuskami, to Sonia lubi być głaskana tylko po główce, przychodzi się przytulić w określonych sytuacjach i trzeba to uszanować.
Pokazałam Ilonce jak się zachowywać, a czego unikać, jak uspokoić kota itd.

Widać, że Sroczki zadowolone ze swojego domku, chodzą z ogonkami zadartymi do góry, biegają za dzieciakami.
Oprócz hormonów nie widzę powodu do takiego jej zachowania, po sterylce powinno się uspokoić :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob mar 08, 2014 23:32 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Ciekawe co tam Sroczki porabiają. Mam nadzieję, że są w miarę grzeczne :)
Ilonka napisz co u Was :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 10, 2014 10:18 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Hej Laseczki ,u Nas spoko,Sonia szaleje :P znośnie i co mnie bardzo zdziwilo znowu trzesie tylnymi lapkami i nadstawia tylek . Ja narazie nie dostane wolnego.wiec czekam na okazje zeby moc z dziewczynami jechac na sterylke.przydalby mi sie wolny dzien bo i z synem na szczepienie musze skoczyc ,masakra z tym wolnym czasem:( Dziołszki broja to zdrowe, Suri czasem wychodzi na podwórko,Sonia sie boi i nie chce wiec jej nie zmuszamy.

Ilonka667

Od: Pt sty 24, 2014 15:22

Post » Pon mar 10, 2014 22:50 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

I tak musisz przeczekać kolejną rujkę Soni :roll:
Wiem, że ciężko o wolne, a jeszcze dojazd do Katowic :( Daj znać jak ustalicie termin :)
Spacerki z Suri z zachowaniem wszelkich środków ostrożności tak? :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto mar 11, 2014 8:38 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

jak tylko uda mi sie uzyskać wolne i tym samym termin do weta napisze :) Surina chodzi na smyczy , na swoim podwórku,i rzadzi...mamy kocura w tym niskim domku,i ostatnio go pogoniła :) jego wlascicielka sie smiala bo zdazyla mi powiedziec prosze uwazac na kotke bo on uwaza ze to jest jego podworko,schylila sie zeby zabrac Suri na rece a ona jak do niego startła to biedak uciekl pod samochod i nie chcial stamtad wyjsc hehe :P
a co niech wie kto tu rzadzi :) dzieci niebawem zaczna chodzić w kaskach haha dziewczyny biegnac przez chałupe skaczą doslownie na wszystko i po wszystkim lub wszystkich ...nie ma niczego ani nikogo kto stanalby im na przeszkodzie ,:) chyba ze ja :) jak wstaje one sie mechanicznie zatrzymuja :) w lazience sikaja mi do pudeleczka z gumkami i spinkami Uli ,a czasem sie zdazy ze do mojego pudeleczka z kosmetykami :(

Ilonka667

Post » Wto mar 11, 2014 18:37 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Eeeee, przyzwytaita się :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 11, 2014 23:22 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Tak kończą czasem podwórkowi bohaterowie, szczególnie Ci z nadwagą :mrgreen:
A jak jeszcze przeciwnik jest kobietą i do tego zezowatą, lepiej się ewakuować :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro mar 12, 2014 9:03 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Laski sa świetne,czasem mnie wkurzaja i najchetnie dalabym im kare,cos w stylu stanie w kącie,hmmm ale niestety te dzieci maja przywileje :) Pyszczki :) wczoraj przyjechała do mnie siostra zostala na noc, Sońka tak sie do niej przyzwyczaiła ze nawet sie na chwile nie schowala,wylazla z kuchni z mina jakby chciala nam powiedziec " co wy sobie wyobrazacie ,obudziliście mnie " :P Siostra przyszla z moja cudna Chrześnica, wiec Sonia dala spokoj wozkowi od Urszuli i wskoczyla do wiekszego sie drzemnać:) troche sie balam ze Suri bedzie zaczepiać nasza Nadusie,jak postawilismy ja w bujaku na podlodze ale milo mnie zaskoczyla i nie broila . zagladala do bujaka co powodowalo ze Mała bujała :) a potem stracila zainteresowanie :P

Ilonka667

Post » Śro mar 12, 2014 9:03 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Laski sa świetne,czasem mnie wkurzaja i najchetnie dalabym im kare,cos w stylu stanie w kącie,hmmm ale niestety te dzieci maja przywileje :) Pyszczki :) wczoraj przyjechała do mnie siostra zostala na noc, Sońka tak sie do niej przyzwyczaiła ze nawet sie na chwile nie schowala,wylazla z kuchni z mina jakby chciala nam powiedziec " co wy sobie wyobrazacie ,obudziliście mnie " :P Siostra przyszla z moja cudna Chrześnica, wiec Sonia dala spokoj wozkowi od Urszuli i wskoczyla do wiekszego sie drzemnać:) troche sie balam ze Suri bedzie zaczepiać nasza Nadusie,jak postawilismy ja w bujaku na podlodze ale milo mnie zaskoczyla i nie broila . zagladala do bujaka co powodowalo ze Mała bujała :) a potem stracila zainteresowanie :P

Ilonka667

Post » Czw mar 13, 2014 19:49 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Super, że pozwoliłaś dziewczynom obejrzeć maleńką. Nie muszą być zazdrosne. :ok:
Koty mają super podejście do maleńkich dzieci, jeśli tylko im się tego nie zabrania. :ok:
Ucałuj pyszczki od nas :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt mar 14, 2014 8:34 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Oczywiście że ucałuje Lobuziary dwie :) dziekuje :*

Ilonka667

Post » Sob mar 15, 2014 8:00 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

A są jakieś szanse na fotki?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon mar 17, 2014 8:49 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Niestety nie,mam zepsuty aparat. przykro mi.

Ilonka667

Post » Pt kwi 11, 2014 8:15 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

cichutko tu.
Czyżby był spokój w obejściu?

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Pt kwi 11, 2014 17:57 Re: Moje Tałatajstwo + Sroczki dwie w domku ;)

Jest ok :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]