Chciałam w prostych słowach wyrazić swój zachwyt, ale nie wiem, czy moge, bo tu szyframi nadają Ale zestaw boski
A na dwóch pierwszych fotkach Druid ma mine jak mój Kuba, gdy się go drapie po czółku.
P.s. U nas Miśka tak zajmowała się Mikim - on ją nieraz podgryzał, bywało, że i łapą dostała, czasem zaś łaskawie pozwalał, nieraz nawet on ją polizał. Teraz próbuje robić to z Kubą, ale on jest zazwyczaj w zbyt dużym szoku i ucieka
Dopiero doczytałam GRATULACJE i dopatrzyłam Oba cykle fotograficzne super, "myjnia automatyczna" powalająca. U mnie wzajemne (i tylko wzajemne) mycie odchodzi regularnie w duecie Mru i Dru, poza tym chętniejsze do mycia są jednak kocice niż koty (wyjątek - Kuba, który myje wszystko co się nawinie). Dymek nikogo nie myje i siebie myć nie pozwala.
Chciałam zwrócić uwagę Szanownych Czytelników, iż w nowej edycji "wątku dla wnerwionych" trwa kolejne głosowanie nad beneficjentem 108 już części ulubionego wątku.
Zwracam uwagę na pozycję nr 1 w ankiecie: Casica - wakacje na Zanzibarze Tam właśnie należy kliknąć, iżby zwiększyć moje szanse na miłe spędzenie tam zimowych miesięcy
W zamian obiecuję piękne pocztówki
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013