dziękuję też za głosy na Bisię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:"Czas nie zagoi ran, a jedynie przyzwyczai do bólu." - zawsze mam w głowie ten cytat z Twojego podpisu...
Myszolandia pisze:to już dwa lata ..........
puszatek pisze:...........a życie toczy się dalej i nadal wschodzi słońcenasi przyjaciele będą na nas czekać za TM
Anna61 pisze:siostrzyczki, czyli niewidoma Bisia i Tusia
dla mnie jest to niezrozumiałe i bardzo przykre, że nikt ich nie chciał adoptować![]()
A ja jestem załamana, bo przejeżdżając w niedzielę autem ulicą dostrzegłam panią która akurat dawała kotom bezdomnym jeść.
Dzisiaj przejeżdżając tamtędy stanęłam na parkingu i podeszłam z karmą pod siatkę gdzie widziałam kotki.
Najpierw pojawiły się dwa dorosłe, potem jeszcze dwa i jeszcze, razem 7 kotków, mniejsze około 3 miesięczne 2 bure z szylkretem, jeden większy burasek, czarny około 8 miesięcy, czarny dorosły i bura ciężarna koteczka. Jedna duża czarna kichająca z brzydkim futrem.Koteczki nie dzikie, głaskałam je.
Tam jest jakiś pusty plac zarośnięty trawą i krzakami.
Nie widziałam tak żadnego schronienia gdzie mogłyby głowę utulić.
Postaram się zrobić im zdjęcia.
kasia1568 pisze:Straszne to wszystko, jedna bida znalazła dt a kilka znalazło Ciebie. Biedne te kociaki ten czarny z chorym oczkiem i kk wygląda bardzo kiepsko, rudo biały też nie najlepiej. Kurcze Aniu jak tu pomóc tym kociakom, moze jeszcze złożyć się jakoś na forum i pomyśleć o tych budkach. Tam są jakieś zabudowania. Te starsze koty podleczone i mając budkę może sobie poradzą ale te maluchy....
Powodzenia w drodze jutro z Czarusiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości