Złosiej -czarno biały terrorysta ^^

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 30, 2012 11:15 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

solarie pisze:Ja nawet nie wiem, kiedy Malaga zmieniał zęby, bo na oczy nie widziałam żadnego mleczaka, musiał obżartuch wszystkie zjeść. :lol:

hihih ^^

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Czw sie 30, 2012 11:22 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

mi się Baśka zaczęła ślinić, normalnie jak dzieciak przy ząbkowaniu. Trwało to ze dwa dni. Leżała np na moich kolanach a tam ślinotok na spodniach. wygooglałam i podpowiedzieli że może zmienia ząbki. Po jakims czasie brakowało mi kła...

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Czw sie 30, 2012 11:24 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

U moich tez było podwójne kły przy zmianie mleczaków na stałe.

Złosiu przemiły, ile dokładnie teraz masz tygodni ? :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sie 30, 2012 11:35 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

psiama pisze:U moich tez było podwójne kły przy zmianie mleczaków na stałe.

Złosiu przemiły, ile dokładnie teraz masz tygodni ? :wink:

2 mies 3 tyg i 1 dzien :))

Lilka Mrau

Post » Czw sie 30, 2012 12:08 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Cześć Złosiu :mrgreen:
Duża mówi że jesteś tak samo rozkoszny, jak ja kiedy byłem mały 8) ... że co... teraz niby nie jestem... 8)
Ten sposób z wybrzydzaniem jest genialny, u nas sprawdza się koncertowo :mrgreen:
Kręcę pyszczkiem nad miską, nie do jem wszystkiego, a duża leci po coś lepszego :ryk:
Kubuś
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw sie 30, 2012 14:31 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Maluszki lubią podgryzać, szczypać i gadają przy tym śmiesznie. Moje na szczęście aż tak przy jedzeniu nie marudzą. Może dlatego, że zawsze mówię: "jak nie chcesz to dam Zuzi, ona zje" :lol:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw sie 30, 2012 14:44 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Dziś poszalałam :) kupilam gotowa lasagne na obiadek , mialam straszny apetyt a sama nie umiem zrobic takiej dobrej:)
Jutro Złoś ma ostatnie szczepienie , odczekamy troszke i wreszcie bedziemy mogli chodzic na normalne spacerki:)
W niedziele moj synek ma urodziny ( 6lat ) planujemy mu kupic hulajnogę bo ostatnio zobaczyl w programie na mini mini i teraz bardzo chce miec :)
Jutro tez lece na kiermasz podrecznikow , mam nadzieje ze dostane te ksiazki dla niego do szkoly.
Bylam dzis w pasmanterii zapytac o filc, maja w akruszach , rozne kolory i grubosci , i nie wiem czy lepiej wziasc grubszy czy cienszy?bo chce kociakowi zrobic pileczki w srodku z pudeleczkiem z kinder niespodzianki z ryzem i z grochem .
Złoś śpi sobie obok mnie na pufie , ja mam czasem wrazenie ze on gryzie tak mocno jak mnie kocha ^^ bo dzis to normalnie trzymal moja reke tymi zębiskami i mialczal z taka radoscia ze az zal mi bylo mu ta reke zabierac:P moze ja sobie zrobie jakies rekawice na te rece ^^ np taka filcowa?:P
a wlasnie widzialam cos fajnego w sklepie http://crazyworldpets.pl/i-sklep/akceso ... -kota.html ale jak na moj gust to troszke drogo ...

Lilka Mrau

Post » Czw sie 30, 2012 15:21 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Zamierzam zakupić taką rękawice Tofiemu, widziałam na allegro tańsze coś do 20 zł.
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw sie 30, 2012 16:43 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

czesc slicznosci moje kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sie 30, 2012 16:47 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Przede mną też kocie zakupy. Szczególnie, że sobie mieszkanie trochę "pod koty" zmieniamy.
Odkąd zaczęliśmy to robić, doszliśmy do wniosku, że zmiany dla kotów są też wygodne dla nas. Bo mieszkanie czyścimy z gratów i uczymy się wykorzystywać przestrzeń tak aby było jej jeszcze więcej.
Koty w domu to same plusy :mrgreen:

Wyga

Od: Sob lip 28, 2012 11:41

Post » Czw sie 30, 2012 19:48 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Witajcie Ciocie wieczorna porą.
Dziś dużo sobie spię bo jakoś tak sennie i duszno jest. Zjadłem troszke puszki ale jakos nie chce mi sie dzis jesc, Pancia zrobila mi ze sznurka warkocz z takim fajnym frędzelkiem na koncu.Podoba mi sie taka zabawka .
ide sie pobawic
Złoś

To znowu ja, przyszedłem sie pochwalić że jadłem oscypka , takiego prawdziwego .Babcia z dziadkiem przywiezli z gór.Ale smaczny był, to znaczy całego nie zjadłem, tylko kawałeczek .Pancia bała sie ze moze mi zaszkodzic.Ta to jest panikara.Ciagle o cos sie boi .
Złoś

Lilka Mrau

Post » Czw sie 30, 2012 20:15 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Ceść Złosiu!
Ja dziś tes duzo śpie. Jadłem troske chlupek i tloske kurcaka. Tes nie jestem głodny.
Zgubiłem gdzieś myskę. Zgubiłem piłecki. Ale nie takie fajne, jak Tfoje. Takich nie mogę mieć, bo pieski by zjeść mogły.
Dziwne pieski, po co jeść piłecki?
Nazir
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Czw sie 30, 2012 20:20 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

saintpaulia pisze:Ceść Złosiu!
Ja dziś tes duzo śpie. Jadłem troske chlupek i tloske kurcaka. Tes nie jestem głodny.
Zgubiłem gdzieś myskę. Zgubiłem piłecki. Ale nie takie fajne, jak Tfoje. Takich nie mogę mieć, bo pieski by zjeść mogły.
Dziwne pieski, po co jeść piłecki?
Nazir

Ja kiedys tes poznalem pieska,takiego duzego i puchatego.Ale smiesny, bo sie mnie boi. Jak na niego fukam albo miauce co on sie do mnie nie zbliza.Śmieszny piesek , taki duzy a sie mnie boi.Ale to dobze, musi wiedziec kto rzadzi :)
Ja nie lubie chlupek , nie da sie poglysc , wypada z pyscka.Ja wole baldziej miekkie
Pozdlawiam , lizu lizu w nosek
Złoś

Lilka Mrau

Post » Czw sie 30, 2012 23:07 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

:oops:
Ja się pieśków słucham. Som nawet miłe, to mogę.
Ja lubię chlupki, po chlupią w pyscku, i mozna je nosić wsendzie.
Lubie tes jeść klowe, cy tam woła. Nie pamientam.
Idę się bawić ze siostlami.
Nazir
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Czw sie 30, 2012 23:17 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

To my przysłaliśmy taką senną pogodę zza zachodniej granicy. Swoje już odespaliśmy przez ostatnie dni, teraz pora na was. Nam szampańskie humory dopisują ganiamy większość dnia, chociaż za oknem leje deszcz.
A mieliśmy dzisiaj kino, kiedy gołąb "brał prysznic" na dachu i tak śmiesznie podnosił skrzydła, żeby sobie "pachy" umyć 8)
Hania z Bilonem

Pociekła mi ślinka kiedy go zobaczyłem, aż wlazłem wszystkimi 4 łapami na siatkę zabezpieczającą okno :twisted: :twisted:
Bilon

Nie jestem taka głoooopia. Wiedziałam, że i tak go nie upoluję. Nie ruszył mnie, aż tak bardzo.
Hanitka
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

[poprzednia][następna]