Nie tylko dla VIP-ów, cz.6...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 26, 2012 20:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Ale tutaj filozoficznie się zrobiła, a ja dzisiaj nie mam nastroju na ciężkie dyskusji.
Vipku, nie jesteś najgłupsza, to że teraz nie masz pracy , nie masz własnego domu nic nie znaczy.
Zobacz powołałaś do życia dwie wspaniałe istoty, które wychowałaś/ wychowujesz na ludzi wrażliwych i rozsądnych, pełnych dobroci i empatii dla innych. Sama taka jesteś i to jest w życiu najważniejsze. Pewnie, że jak się ma pieniądze to jest łatwiej, ale czy wtedy się jest szczęśliwszym? O Miałgoś dobrze pisze.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw lip 26, 2012 20:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Hannah12 pisze:Ale tutaj filozoficznie się zrobiła, a ja dzisiaj nie mam nastroju na ciężkie dyskusji.
Vipku, nie jesteś najgłupsza, to że teraz nie masz pracy , nie masz własnego domu nic nie znaczy.
Zobacz powołałaś do życia dwie wspaniałe istoty, które wychowałaś/ wychowujesz na ludzi wrażliwych i rozsądnych, pełnych dobroci i empatii dla innych. Sama taka jesteś i to jest w życiu najważniejsze. Pewnie, że jak się ma pieniądze to jest łatwiej, ale czy wtedy się jest szczęśliwszym? O Miałgoś dobrze pisze.

W pracy moja koleżanka mówi na mnie Miałgosia :D
a że dobrze piszę, to wiem przecież :oops: :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lip 26, 2012 20:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Każda Miałgoś to mądra dziewczyna, moja córka mama Oleńki to Małgosia, i też czasami do niej mówimy Miałgoś.I też dobrze pisze :wink:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw lip 26, 2012 20:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Dziewczyny, ale to nie było pesymistyczne, było zwyczajnie realistyczne.
A myśle dalej pozytywnie :ok: .
Nie wiem, jaki jest sens mojego istnienia, nie widzę w sobie i swoich czynach nic, co mogłoby go usprawiedliwiać.
Ale najwyraźniej jakiś ktoś sądzi inaczej, i pałętam sie po świecie :mrgreen: .
A Anię rozumiem.
Małgoś, Haniu, macie rację, oczywiście...tylko czasem mam takie rzadkie momenty, że wreszcie chciałabym choć trochę pożyć dla siebie. Już nie myśleć o córkach, o ich przyszłości, czy o innych, ale tak egoistycznie o sobie.
Nie wiem tylko, czy jeszcze potrafię.
Kiedyś byłam zupełnie inną osobą, niż ten vipek, którego Wy znacie.
A potem przyszły pewne zdarzenia...i jakoś tak oklapłam, skuliłam się, zmarniałam, zaczęłam przepraszać, że żyję.
Ale to efekty zdarzeń...na to wpływu nie miałam.

No dobra, dość filozofowania, mnie to szkodzi na głowę :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lip 26, 2012 20:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze: dość filozofowania, mnie to szkodzi na głowę :ryk: .

Są tacy , co zwykle myślenie im szkodzi :mrgreen:

Gosia, widzialaś u mnie fotki????

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lip 26, 2012 20:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

A ja zawsze przepraszałam, że żyję 8)
i dalej żyję, widać nie dość przepraszałam 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw lip 26, 2012 20:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Iza, no pewnie, że widziałam :ok: .
Ale o kłopotach też czytałam :( .
Kurczę, nie wiadomo, co robić...strasznie mi żal Guteczka :( .
Niuńka też...znowu bedzie gdzieś na nowym.
Tak sobie myślę, że widać miałam dużo szczęścia, zawsze sie dokacalam dorosłymi kotami, no i jakoś bezboleśnie to przebiegało.

Małgoś, to znaczy że ja chyba też niedostatecznie przepraszam :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lip 26, 2012 21:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

To se idę, nie?
Buziak mi sie drze, no i trochę sie denerwuję przed jutrzejszym dniem :? .
Rano to mnie pewnie nie będzie, ale za to wieczorem z Wami posiedzę :ok: .
Dobrej nocy cioteczkom :1luvu: .

vip

Post » Czw lip 26, 2012 21:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Najserdeczniej myślę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw lip 26, 2012 21:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Pa Gosiu, spokojnych snów!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lip 26, 2012 21:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Gosiu - już zaciśnięte :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lip 26, 2012 21:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Hannah12 pisze:Każda Miałgoś to mądra dziewczyna, moja córka mama Oleńki to Małgosia, i też czasami do niej mówimy Miałgoś.I też dobrze pisze :wink:

Miałgoś... pięknie, może nawet Miaugoś :?:

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Czw lip 26, 2012 22:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Gosieńko, za jutrzejszy dzień :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A tak nawiasem... czas pomyśleć o sobie... nikt inny tego za Ciebie nie zrobi... a nie myśląc o sobie, nie pomożesz innym... :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lip 26, 2012 22:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Powodzenia jutro :ok:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lip 27, 2012 10:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

mateosia pisze:
Hannah12 pisze:Każda Miałgoś to mądra dziewczyna, moja córka mama Oleńki to Małgosia, i też czasami do niej mówimy Miałgoś.I też dobrze pisze :wink:

Miałgoś... pięknie, może nawet Miaugoś :?:

A ja nie znoszę swojego imienia poza formą oficjalną, czyli "Małgorzata". Ale jakoś nikt kto mnie widział w realu tak do mnie nie gada.
Ciekawe dlaczego. :twisted:
Tak czy siak, wolę pozostać przy Meganie. Ostatecznie Meg, Megan - to jakaś forma Małgorzaty chyba.
Czekamy na wieści, Vipku...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]