Bo koty muszą być trzy! Co najmniej trzy ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2012 18:46 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

Jej, ale dziwne rzeczy. Nigdy nie słyszałam o czymś takim. Oczka się nie wykształciły, za to coś innego? :roll:

Dobrze, że sama Gabisia ma to gdzieś i poluje na muszki :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon lip 02, 2012 18:51 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

A ja się tego spodziewałam.
Ale to przecież niczego nie zmienia. Nie widziała, nie widzi, nie będzie widziała. to nieważne. Za to jest kochaną milutką koteczką. I tyle zachwytów dziś usłyszała :D
U weta nie mogli się nachwalić, jaki ma wspaniały charakter, jaka grzeczna i pieszczotliwa. "Ona taka jest zawsze?" "Nie, bardziej"

Wiemy, czego się trzymać i żyjemy dalej :ok:

joshua_ada pisze:Jej, ale dziwne rzeczy. Nigdy nie słyszałam o czymś takim. Oczka się nie wykształciły, za to coś innego? :roll:

Nie, nie coś innego, miały być oczka, ale się nie udały do końca. Źle się wyraziłam. Są w takim stanie, że trudno je nazwać okiem.
Ostatnio edytowano Pon lip 02, 2012 18:55 przez jaaana, łącznie edytowano 1 raz

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon lip 02, 2012 18:53 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

zabers pisze:BAZAR - PODUCHY

viewtopic.php?f=20&t=143668

Wielkie dzięki, Zabersie Wielki :lol:

jaaana

Post » Pon lip 02, 2012 19:01 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

jaaana pisze:Ale to przecież niczego nie zmienia. Nie widziała, nie widzi, nie będzie widziała. to nieważne. Za to jest kochaną milutką koteczką.
:ok: :1luvu: tylko tyle napiszę

PS kwiatki odebrane :mrgreen:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon lip 02, 2012 19:03 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

jaaana pisze:
zabers pisze:BAZAR - PODUCHY

viewtopic.php?f=20&t=143668

Wielkie dzięki, Zabersie Wielki :lol:

Jak to mówią: na zdrowie! :wink:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon lip 02, 2012 19:08 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

MariaD pisze:
jaaana pisze:Ale to przecież niczego nie zmienia. Nie widziała, nie widzi, nie będzie widziała. to nieważne. Za to jest kochaną milutką koteczką.
:ok: :1luvu: tylko tyle napiszę

PS kwiatki odebrane :mrgreen:

To super, bo już mi było wstyd za rodzone dziecię.

jaaana

Post » Pon lip 02, 2012 19:09 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

jaaana pisze:A ja się tego spodziewałam.
Ale to przecież niczego nie zmienia. Nie widziała, nie widzi, nie będzie widziała. to nieważne. Za to jest kochaną milutką koteczką. I tyle zachwytów dziś usłyszała :D
U weta nie mogli się nachwalić, jaki ma wspaniały charakter, jaka grzeczna i pieszczotliwa. "Ona taka jest zawsze?" "Nie, bardziej"

Wiemy, czego się trzymać i żyjemy dalej :ok:

joshua_ada pisze:Jej, ale dziwne rzeczy. Nigdy nie słyszałam o czymś takim. Oczka się nie wykształciły, za to coś innego? :roll:

Nie, nie coś innego, miały być oczka, ale się nie udały do końca. Źle się wyraziłam. Są w takim stanie, że trudno je nazwać okiem.

no pewnie że nie zmienia, to tylko moje nadzieje, że jednak może coś poszły się paść :wink:
dała sobie radę do tej pory da i dalej :wink:
najważniejsze że jest fajną kotuchą i Pańcia zachwycona :mrgreen:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon lip 02, 2012 19:20 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

Nie pańcia, nie pańcia, proszę :wink:

Ciekawe, jak mi będzie szło to płukanie - jednoosobowo :wink:

jaaana

Post » Pon lip 02, 2012 19:24 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

jaaana pisze:Nie pańcia, nie pańcia, proszę :wink:

ależ proszę :wink:
do jednoosobowego płukania należy związać koteczka jak serdelka, a następnie na wszelki wypadek opakować w ręcznik :lol:
jest szansa że się uda :lol:
Obrazek

dalia

Post » Pon lip 02, 2012 19:35 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

dalia pisze:

do jednoosobowego płukania należy związać koteczka jak serdelka, a następnie na wszelki wypadek opakować w ręcznik :lol:

OK - zwiążemy, owiniemy, wsadzimy do loszku i wypłuczemy. A jak się nie uda, to zaprosimy brygadę jakąśtam :mrgreen:

jaaana

Post » Pon lip 02, 2012 19:37 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

jaaana pisze:
dalia pisze:

OK - zwiążemy, owiniemy, wsadzimy do loszku i wypłuczemy. A jak się nie uda, to zaprosimy brygadę jakąśtam :mrgreen:

na mumijkę! na mumijkę! Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon lip 02, 2012 19:54 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

Nie za dużo wymagamy od małego kotecka ??? :mrgreen: Kocia jest śliczna, szczęśliwa ma wpaniały domek, cudowną Dużą... czego jeszcze chcieć :1luvu:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pon lip 02, 2012 20:01 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

no nie, Gabusia ma wszystko :D
nie ma co więcej od niej wymagać, poza tym aby była grzeczna i milusia :lol:
Obrazek

dalia

Post » Pon lip 02, 2012 20:05 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

Przyzwyczai się z czasem, tylko musisz jej wytłumaczyć, że to dla jej dobra. To jednak może potrwać :wink:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pon lip 02, 2012 21:13 Re: Bo koty muszą być trzy! Białaska i rudasek do adopcji! s

Fanszeta pisze:Przyzwyczai się z czasem, tylko musisz jej wytłumaczyć, że to dla jej dobra. To jednak może potrwać :wink:

Taaa... Dosia też się przyzwyczaiła do zakrapiania, a czasem coś się jej przypomni i warczy na mnie jak tygrys przy kropieniu :mrgreen:
Upolowała chrabąszcza i pół godziny maltretuje zewłok :roll: Tyż szczęśliwa kicia.

jaaana

[poprzednia][następna]