evanka pisze:katka323 pisze:Ja będę piec i gotowaćAle sprzątać nie - zapłaciłam pani, która umyła mi okna i posprzątała w domu, wyprałam firany i tylko pościel zmienię i tyle
burżujka normalnie
no wiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
evanka pisze:katka323 pisze:Ja będę piec i gotowaćAle sprzątać nie - zapłaciłam pani, która umyła mi okna i posprzątała w domu, wyprałam firany i tylko pościel zmienię i tyle
burżujka normalnie
dalia pisze:nieczynny w sensie - woda z wiaderka a nie z cudu techniki![]()
jak w wychodku
aga9955 pisze:No coz, ehhh. Jakos mysle ,ze forma moderacji z klasa Estravena, kaski, Dagi i LimLim se ne wrati. Bylo ostro, bylo sprawiedliwie i bezstronnie.
Estraven pisze:aga9955 pisze:No coz, ehhh. Jakos mysle ,ze forma moderacji z klasa Estravena, kaski, Dagi i LimLim se ne wrati. Bylo ostro, bylo sprawiedliwie i bezstronnie.
Bo dawniej wszystko było lepsze
mrr pisze:O, witaj, Estraven... Szkoda, że nie ma tu już starej forumowej gwardii.
skaskaNH pisze:Estraven? To naprawdę Ty?
Estraven pisze:aga9955 pisze:No coz, ehhh. Jakos mysle ,ze forma moderacji z klasa Estravena, kaski, Dagi i LimLim se ne wrati. Bylo ostro, bylo sprawiedliwie i bezstronnie.
Marcelibu pisze:dalia pisze:Marcelibu pisze:No i...?
to do mnie?
Niommmm...
O to mi chodziło![]()
:
dalia pisze:po prawdzie kibel go najmniej interesował
Estraven pisze:mrr pisze:O, witaj, Estraven... Szkoda, że nie ma tu już starej forumowej gwardii.
CześćPewnie szkoda, ale to nie jest łatwa robota, trudno się dziwić, że nawet gwardia się wykrusza.
skaskaNH pisze:Estraven? To naprawdę Ty?
Nie, mój brat bliźniak
Estraven pisze: Pewnie szkoda, ale to nie jest łatwa robota, trudno się dziwić, że nawet gwardia się wykrusza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], pibon i 407 gości