Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:[b]Bezdomniaczki dostały paczkę od Bajki, Buby, Coco i Mani, przysłała Ciocia dinzoo![]()
Bardzo dziękujemy, a ja najbardziej w imieniu bezdomniaczków (i Florka też), bo też byłyśmy bezdomne.
MalgWroclaw pisze:Przyszło osiem puszek, duża uciekła z pracy i poszła na pocztę odebrać, przyniosła, wstawiła do domu i poszła. A my wąchałyśmy, pachniało Wami

Duża mi na chwilę włączyła komputer, abym mogła popodziwiać Waszą nową, śliczną miseczkę. I przesłać kciuki, by się nie okazała tak wylewna, jak poprzednia.
mateosia pisze:Cześć DziewczynkiDuża mi na chwilę włączyła komputer, abym mogła popodziwiać Waszą nową, śliczną miseczkę. I przesłać kciuki, by się nie okazała tak wylewna, jak poprzednia.
![]()
![]()
![]()
Duża nic nie pisze, bo mówi, że ma jutro sądny dzień. Rzeczywiście, coś się dzieje: wyciągnęła żelazko i będzie prasować
. A u nas to baaardzo niecodzienna czynność.
Florka
puszatek pisze:znalazła się zaginiona koteczka...Ogrynia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Alyaa pisze:puszatek pisze:znalazła się zaginiona koteczka...Ogrynia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaczęłam liczyć koty i zastanawiać się, który kot zwiał mi z domu i kiedy, że nie zauważyłam...
![]()
![]()
puszatek pisze:Alyaa pisze:puszatek pisze:znalazła się zaginiona koteczka...Ogrynia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaczęłam liczyć koty i zastanawiać się, który kot zwiał mi z domu i kiedy, że nie zauważyłam...
![]()
![]()
i co zwiał![]()
![]()
puszatek pisze:Florko, a jak wygląda bez wyprasowanej bluzki![]()
![]()
![]()
Figusia zaciekawiona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 13 gości