Karolek(ona) pisze:
Cześć Karola coś ta środa śpiąca była

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:Kiedyś tak było ale się zmieniło Jak Bejbi była mała to czekała grzecznie aż my wstaniemy.
dinzoo pisze:vailet pisze:Kiedyś tak było ale się zmieniło Jak Bejbi była mała to czekała grzecznie aż my wstaniemy.
się Ci rozpaskudziła panna z wiekiemteraz musi wydorośleć, spoważnieć, dojrzeć i znów będzie spokój
Gosiara pisze::kotek:
Gosiara pisze:Wszystkie futra mam w banerkuAle porobię zdjęcia oczywiście
gerardbutler pisze:dasz mi bejbi?bede miec takiego futrzaka
vailet pisze:gerardbutler pisze:dasz mi bejbi?bede miec takiego futrzaka
Nie umiem oddać kotajestem za miękka.Szukasz budzika
![]()
Gosiara pisze:Micia mnie codziennie budzi o 3 w nocy drapie po pierzynie żebym podniosła do góry jak podniose to wchodzi i wychodzi z pod niej sto razy na minutę mrucząc i co chwila liżąc mnie po policzkachAz w końcu położy mi się na klacie pod pierzynka i tak śpimy do 5tej,potem zaczyna wywracać choinkę ganiać się z Fela i Leonem,na przemian skacząc po parapecie i czochrając po metalowych żaluzjach żeby obejrzeć co się na dworze dzieje
A potem moi znajomi co mi piszą smsy o 10tej dziwią się że ja jeszcze śpię
Gosiara pisze:Micia mnie codziennie budzi o 3 w nocy drapie po pierzynie żebym podniosła do góry jak podniose to wchodzi i wychodzi z pod niej sto razy na minutę mrucząc i co chwila liżąc mnie po policzkachAz w końcu położy mi się na klacie pod pierzynka i tak śpimy do 5tej,potem zaczyna wywracać choinkę ganiać się z Fela i Leonem,na przemian skacząc po parapecie i czochrając po metalowych żaluzjach żeby obejrzeć co się na dworze dzieje
A potem moi znajomi co mi piszą smsy o 10tej dziwią się że ja jeszcze śpię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 62 gości