Mój świat według Bejbi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 04, 2012 18:08 Re: Mój świat według Bejbi

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Cześć Karola coś ta środa śpiąca była :kotek:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro sty 04, 2012 18:46 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:Kiedyś tak było ale się zmieniło Jak Bejbi była mała to czekała grzecznie aż my wstaniemy.

się Ci rozpaskudziła panna z wiekiem :twisted: teraz musi wydorośleć, spoważnieć, dojrzeć i znów będzie spokój :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro sty 04, 2012 18:49 Re: Mój świat według Bejbi

:mrgreen:
Gosiara

Post » Śro sty 04, 2012 18:53 Re: Mój świat według Bejbi

dinzoo pisze:
vailet pisze:Kiedyś tak było ale się zmieniło Jak Bejbi była mała to czekała grzecznie aż my wstaniemy.

się Ci rozpaskudziła panna z wiekiem :twisted: teraz musi wydorośleć, spoważnieć, dojrzeć i znów będzie spokój :mrgreen:

Rozwydrzyła się :mrgreen: to prawda jak to baba :lol: Teraz tylko jak ona chce można ją pogłaskać,ale nie gryzie i nie drapie :) Zrobiła się delikatna z łapkami.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 04, 2012 18:56 Re: Mój świat według Bejbi

:kotek:
Gosiara

Post » Śro sty 04, 2012 19:04 Re: Mój świat według Bejbi

Gosiara pisze::kotek:

Gosia tytuł zmieniłaś swojego wąta :) to chyba znaczy że jest dobrze?Więcej futer w takim razie pokazuj nam.Foty :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 04, 2012 19:11 Re: Mój świat według Bejbi

Wszystkie futra mam w banerku :mrgreen: Ale porobię zdjęcia oczywiście :mrgreen:
Gosiara

Post » Śro sty 04, 2012 19:25 Re: Mój świat według Bejbi

Gosiara pisze:Wszystkie futra mam w banerku :mrgreen: Ale porobię zdjęcia oczywiście :mrgreen:

Widzę że Masz :mrgreen: ale co nowe to nowe :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 04, 2012 19:38 Re: Mój świat według Bejbi

dasz mi bejbi? :twisted: bede miec takiego futrzaka :twisted:
gerardbutler

Post » Śro sty 04, 2012 19:50 Re: Mój świat według Bejbi

gerardbutler pisze:dasz mi bejbi? :twisted: bede miec takiego futrzaka :twisted:

Nie umiem oddać kota :twisted: jestem za miękka.Szukasz budzika :?: :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 04, 2012 19:53 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:
gerardbutler pisze:dasz mi bejbi? :twisted: bede miec takiego futrzaka :twisted:

Nie umiem oddać kota :twisted: jestem za miękka.Szukasz budzika :?: :mrgreen:

tak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
gerardbutler

Post » Śro sty 04, 2012 19:54 Re: Mój świat według Bejbi

Micia mnie codziennie budzi o 3 w nocy drapie po pierzynie żebym podniosła do góry jak podniose to wchodzi i wychodzi z pod niej sto razy na minutę mrucząc i co chwila liżąc mnie po policzkach :ryk: Az w końcu położy mi się na klacie pod pierzynka i tak śpimy do 5tej,potem zaczyna wywracać choinkę ganiać się z Fela i Leonem,na przemian skacząc po parapecie i czochrając po metalowych żaluzjach żeby obejrzeć co się na dworze dzieje :mrgreen: A potem moi znajomi co mi piszą smsy o 10tej dziwią się że ja jeszcze śpię :twisted:
Gosiara

Post » Śro sty 04, 2012 19:55 Re: Mój świat według Bejbi

Gosiara pisze:Micia mnie codziennie budzi o 3 w nocy drapie po pierzynie żebym podniosła do góry jak podniose to wchodzi i wychodzi z pod niej sto razy na minutę mrucząc i co chwila liżąc mnie po policzkach :ryk: Az w końcu położy mi się na klacie pod pierzynka i tak śpimy do 5tej,potem zaczyna wywracać choinkę ganiać się z Fela i Leonem,na przemian skacząc po parapecie i czochrając po metalowych żaluzjach żeby obejrzeć co się na dworze dzieje :mrgreen: A potem moi znajomi co mi piszą smsy o 10tej dziwią się że ja jeszcze śpię :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :piwa:
gerardbutler

Post » Śro sty 04, 2012 19:57 Re: Mój świat według Bejbi

Gosiara pisze:Micia mnie codziennie budzi o 3 w nocy drapie po pierzynie żebym podniosła do góry jak podniose to wchodzi i wychodzi z pod niej sto razy na minutę mrucząc i co chwila liżąc mnie po policzkach :ryk: Az w końcu położy mi się na klacie pod pierzynka i tak śpimy do 5tej,potem zaczyna wywracać choinkę ganiać się z Fela i Leonem,na przemian skacząc po parapecie i czochrając po metalowych żaluzjach żeby obejrzeć co się na dworze dzieje :mrgreen: A potem moi znajomi co mi piszą smsy o 10tej dziwią się że ja jeszcze śpię :twisted:

Fajna jest :kotek: :ok: Bejbi już tak nie robi.Śpi u góry na drapaku.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 04, 2012 20:02 Re: Mój świat według Bejbi

Micia bardzo wykorzystuje to że taka chora była :ryk: Może nadal jest nie wiem,ale po Niej tego w cale nie widać :mrgreen:
Gosiara

[poprzednia][następna]