Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiepsko? To mało powiedzianekalair pisze:latałam po agencjach za robotą i jest kiepsko
najlepiej z doświadczeniem, grupą inwalidzką, statutem ucznia i wiekiem poniżej 25. Na 3/4 etatu, za 400 zł brutto. A po świntach spier....kalair pisze:tylko do marketów na kasy
zupełnie jak mnieizka53 pisze:a to jakoś tak nie szczególnie mnie podnieca.
izka53 pisze:Maryś, co ja potrafię - potrafię harować, płytki, parkiety , boazerie , tapety kłaść, obsługiwac wiele maszyn na produkcji - foliarki, kartoniarki, depaletyzatory, maszyny introligatorskie.
Ja to taka bardziej fizyczna jestem
izka53 pisze:no, kiedys tym zarabiałam
kamari pisze:izka53 pisze:Maryś, co ja potrafię - potrafię harować, płytki, parkiety , boazerie , tapety kłaść, obsługiwac wiele maszyn na produkcji - foliarki, kartoniarki, depaletyzatory, maszyny introligatorskie.
Ja to taka bardziej fizyczna jestem
To znaczy, że potrafisz układać płytki i te inne?
u mnie poszły setki. Nic nie zobaczyłam, jak świnia niebo.izka53 pisze:No nic, parę cefałek poszło, poczekamy , zobaczymy
Jakim portalukamari pisze:Iza, zarejestruj się w naszym portalu
najmysia pisze:u mnie poszły setki. Nic nie zobaczyłam, jak świnia niebo.izka53 pisze:No nic, parę cefałek poszło, poczekamy , zobaczymyJakim portalukamari pisze:Iza, zarejestruj się w naszym portalu![]()
![]()
Plissssss....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 27 gości