DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2011 12:44 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon lis 14, 2011 21:27 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

wszyscy tak się mile ze mna witali porannie, to ja teraz pozdrawiam wieczornie. Pracowity dzien miałam, latałam po agencjach za robotą i jest kiepsko, tylko do marketów na kasy, a to jakoś tak nie szczególnie mnie podnieca.

Guciak właśnie zafundował mi wieczorne spacerki - skubaniec zwiał, jak Misia wracała i przez ostatnie dwie godziny bawił się ze mną w pojawiam się i znikam , tzn, ja wychodziłam na ganek i wołałam, za chwilę pojawiały sie białe skarpetki i krawacik przebiegające w pędzie przede mną , po czym ginęły w mgle , w końcu dał się zaskoczyć i złapac. A w dzien wychodzić nie chce. Mam znów kilka fotek, ale czy uda sie je dziś wrzucic , to nie wiem, jeszcze nikogo dzis nie odwiedziłam :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lis 14, 2011 21:37 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

:lol: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 14, 2011 22:52 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

kalair pisze:latałam po agencjach za robotą i jest kiepsko
kiepsko? To mało powiedziane :evil:

kalair pisze:tylko do marketów na kasy
najlepiej z doświadczeniem, grupą inwalidzką, statutem ucznia i wiekiem poniżej 25. Na 3/4 etatu, za 400 zł brutto. A po świntach spier....
izka53 pisze:a to jakoś tak nie szczególnie mnie podnieca.
zupełnie jak mnie :twisted:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon lis 14, 2011 23:00 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

no, wiesz, u nas jeszcze na początku listopada nie było żle, ale chciało mi sie odpocząć , to teraz mam :evil:
no i na gumtree trafiłam dzis na ogłoszenie dla studentów za 8,20 brutto na godzinę, oczywiście zlecenie. No nic, parę cefałek poszło, poczekamy , zobaczymy :mrgreen:

izka53

Post » Pon lis 14, 2011 23:01 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Izuniu, to może spróbujmy inaczej. Napisz bardzo dokładnie, co umiesz robić :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lis 14, 2011 23:14 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Maryś, co ja potrafię - potrafię harować, płytki, parkiety , boazerie , tapety kłaść, obsługiwac wiele maszyn na produkcji - foliarki, kartoniarki, depaletyzatory, maszyny introligatorskie.
Ja to taka bardziej fizyczna jestem :mrgreen:

izka53

Post » Pon lis 14, 2011 23:17 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Maryś, co ja potrafię - potrafię harować, płytki, parkiety , boazerie , tapety kłaść, obsługiwac wiele maszyn na produkcji - foliarki, kartoniarki, depaletyzatory, maszyny introligatorskie.

To znaczy, że potrafisz układać płytki i te inne?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon lis 14, 2011 23:18 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

no, kiedys tym zarabiałam

izka53

Post » Pon lis 14, 2011 23:26 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:no, kiedys tym zarabiałam

Czyli mamy konkretną artystyczną umiejętność :ok:
Iza, zarejestruj się w naszym portalu, w usługach :ok: Ja wiem, że oferty nie posypią się od razu, ale kto wie :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon lis 14, 2011 23:29 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

kamari pisze:
izka53 pisze:Maryś, co ja potrafię - potrafię harować, płytki, parkiety , boazerie , tapety kłaść, obsługiwac wiele maszyn na produkcji - foliarki, kartoniarki, depaletyzatory, maszyny introligatorskie.

To znaczy, że potrafisz układać płytki i te inne?

królowa parkietu :wink:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon lis 14, 2011 23:33 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:No nic, parę cefałek poszło, poczekamy , zobaczymy :mrgreen:
u mnie poszły setki. Nic nie zobaczyłam, jak świnia niebo.

kamari pisze:Iza, zarejestruj się w naszym portalu
Jakim portalu :?: :?: :?: Plissssss....

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon lis 14, 2011 23:42 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

najmysia pisze:
izka53 pisze:No nic, parę cefałek poszło, poczekamy , zobaczymy :mrgreen:
u mnie poszły setki. Nic nie zobaczyłam, jak świnia niebo.

kamari pisze:Iza, zarejestruj się w naszym portalu
Jakim portalu :?: :?: :?: Plissssss....

Izuniu, wybacz :oops:

Uruchomiłam portal artystyczno - usługowo - sprzedażowy dla osób związanych z forum. Chodzi o wsparcie kotów i ich opiekunów. Jest na stronie http://www.skarby.%20home.pl
Zapraszam wszystkich, którzy mają do wystawienia coś artystyczno...kociego.
Portal ruszył dzisiaj, więc jeszcze wiele rzeczy muszę dopracować z waszą pomocą, ale mam nadzieję to rozruszać. Nie ma żadnych opłat, prowizji, ani innych kosztów. Pomagamy kotom i sobie :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lis 15, 2011 0:02 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Marysiu, na takie cos , to ja juz siły nie mam,robiłam to ponad 20 lat temu, potem długo handel, potem już tylko prace na produkcji.

Maryś, wiem, czytałam u Ciebie, na razie stronka nie chciał się otworzyć, ale będę próbowac.
To nie dla mnie, ale najmysia jak najbardziej, choćby te cudowne foty :ok:

izka53

[poprzednia][następna]