Tęsknimy z dwoma kawalerami za cudnymi tri Kreciami

Moderator: Estraven

Karolek(ona) pisze:czytam, czytam i o neta kalair pytam - czemu wciąż zanikacie Kreteczki i ich Duża![]()
Tęsknimy z dwoma kawalerami za cudnymi tri Kreciami

Karolek(ona) pisze:nawet nie widziałam, ze tak ciepło dzisiaj - poszliśmy na szczepienie, potem po karme do zoologa. Dupke przewietrzył i kot i syn.
A ja kota chciałam wystroić w ubranko bo mam takie fajno na maskotce psie - tylko Toffik nie bardzo chciał je miec i ściągał. Moze uda mi sie Garfa wsadzić w to, to pokaże wam foty
Wiesz ile razy próbowałam małą Bejbi ubrać do weta,albo jak jej było zimno Karolek(ona) pisze:nawet nie widziałam, ze tak ciepło dzisiaj - poszliśmy na szczepienie, potem po karme do zoologa. Dupke przewietrzył i kot i syn.
A ja kota chciałam wystroić w ubranko bo mam takie fajno na maskotce psie - tylko Toffik nie bardzo chciał je miec i ściągał. Moze uda mi sie Garfa wsadzić w to, to pokaże wam foty
Karolek(ona) pisze:Transporterek juz przybył - wyjełam drzwiczki, wsadziłam poduche i chłopaki osbie co chwila wskakują do środka
Karolek(ona) pisze:Transporterek juz przybył - wyjełam drzwiczki, wsadziłam poduche i chłopaki osbie co chwila wskakują do środka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości