Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Wyciagnij drania metoda na smaczka da sie -na puszki z animal care-wszystkie -nawet Gucio wylazl i zjadl
Powieś go na wieszakuewkaa pisze:Sam poszedł w końcu spać na fotel, tylko, że tak jak on śpi na fotelu, to w sumie nie wiem czy się bardziej nie gniecie niż w tej budce
O odezwala sie winna zlokowacenia naszych mutantowKicorek pisze:Powieś go na wieszakuewkaa pisze:Sam poszedł w końcu spać na fotel, tylko, że tak jak on śpi na fotelu, to w sumie nie wiem czy się bardziej nie gniecie niż w tej budce
Kicorek pisze:Powieś go na wieszakuewkaa pisze:Sam poszedł w końcu spać na fotel, tylko, że tak jak on śpi na fotelu, to w sumie nie wiem czy się bardziej nie gniecie niż w tej budce
ewkaa pisze:Kicorek pisze:Powieś go na wieszakuewkaa pisze:Sam poszedł w końcu spać na fotel, tylko, że tak jak on śpi na fotelu, to w sumie nie wiem czy się bardziej nie gniecie niż w tej budce
Nie mam takiego co by go utrzymałale może go w łazience na sznurkach za uszy i ogon powieszę
nie dość, że futro będzie nie pogniecione to jeszcze to co trzeba się wydłuży
![]()
anulka111 pisze:ja go obejrze w Cieszynie-po wyczesaniu u Alinki Rys napuszony siedzi na balkonie i ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaka kite-na wszelki wyopadek nie wkurzma go i w podogonie nie zagladam
Koniecznie popytaj i przeciekajanulka111 pisze:musze podpytac kalair jak jest w Cieszynie.
anulka111 pisze:Jakbym widziala MariaD z TobaMam omamy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 335 gości