MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :) :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 15, 2011 18:57 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

czekamy na wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lip 15, 2011 19:49 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Przed chwilka byłam u weta z Maniusiem , dostał steryd bo jest bolesny brzuch , w wtorek będzie miał USG .

Dziś około 13 został znaleziony maleńki może 2 - 3 dniowy szczeniaczek w śmietnisku była mocno wyziębiona :evil: :evil: :evil: i mam ją na termoforze , była zasypana już śmieciami Innych szczeniąt nie znalazłam ...
Ninka bo tak ją nazwałam pierwsze siku zrobiła z krwią i następne dwa tez , ale teraz juz mocz jest ładniejszy , karmie mixolem od weta i ma apetyt choć dość słabo idzie jej ssanie ...
Ninka dostała dzis antybiotyk i w niedziele też dostanie ...
Dług u weta w FAUNIE to około 1200 zł a na Zwierzynieckiej 150 zł , prośmy o pomoc w spłacie długu ..
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lip 16, 2011 14:23 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

mam nadzieje, ze to nic groznego, ale najbardziej mam nadzieje, ze to nie FIP :( Slonko, ciocia ma duzo wolnego w przyszlym tygodniu, wiec w ktorys dzien wpadne na pewno, trzymaj sie cieplutko i nie daj sie chorobom! Jestem z Toba, kochanie, cokolwiek sie wydarzy, na dobre i zle :) Lapka, przyjacielu :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lip 19, 2011 19:51 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Manius ma nieco powiekszona watrobe, co niepokoi bardzo wetke. Dzis zostala mu pobrana krew do badan. Duzy brzuszek to tez efekt tego, ze Manius nade wszystko kocha jesc! Jedzenie to chyba jego drugie imie :D
Tak czy siak-powiekszona watroba budzi niepokoj, czekamy wiec na wyniki badan, co wykarza. Oby tylko nic powaznego :roll:

Kociara82

Post » Śro lip 20, 2011 15:51 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lip 22, 2011 16:44 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lip 23, 2011 15:00 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Obrazek

Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lip 23, 2011 17:51 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Manius kilka dni temu miał USG i pobrana krew , na szczęście wszystko OK , ale dług u weta juz przekroczył 1300 zł i bardzo Was proszę o pomoc w jego spłacie ...

Już mam neta :ok: , bardzo dziękuje wszystkim którzy zaglądali i podnosili watek podczas mojej nieobecności :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 23, 2011 21:47 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Polecam bazarki, z których dochód przeznaczony zostanie na pomoc Tyskim Mruczkom:
viewtopic.php?f=20&t=122232 z kartkami na różne okazje!!!
viewtopic.php?f=20&t=130753 z butelką decoupage z kotami!!!

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie lip 24, 2011 14:03 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lip 25, 2011 16:13 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Obrazek

Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lip 26, 2011 19:01 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Przed chwilką wróciłam od weta :

Maniuś znów obolały , ma problem z kręgosłupem i dostał steryd :( Oczka też mu znów ropieją :(

Nadal nikt nie dzwoni w sprawie adopcji :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lip 26, 2011 19:07 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Kociara82 pisze: Slonko, ciocia ma duzo wolnego w przyszlym tygodniu, wiec w ktorys dzien wpadne na pewno, trzymaj sie cieplutko i nie daj sie chorobom! Jestem z Toba, kochanie, cokolwiek sie wydarzy, na dobre i zle :) Lapka, przyjacielu :)

No i tydzień minął a Maniuś sie nie doczekał :roll: a tak czekał na mizianko :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lip 27, 2011 0:10 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

slonko moje kochane, ciocia ma troche spraw do zalatwienia i nie ma czasu wpasc, ale myslami jestem z Toba, moj przyjacielu :))
Postaram sie znalezc troche luzu i sil, by wpasc do Ciebie, bo i ja tesknie za Twym slicznym pyszczkiem :)
Buziam Cie i smyram za uszkiem :)
Trzymaj sie cieplutko, przyjacielu :) Pamietaj-cokolwiek sie wydarzy-myslami jestem przy Tobie zawsze, na dobre i na zle :)

ps.Eustachemu pomaga na siuranko, to moze tobie pomoze na to ropienie oczek :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
a :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: to oczywiscie za domek :))

Kociara82

Post » Śro lip 27, 2011 16:13 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]