nawet Loki jej się nie oparł

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:Pozytywko, kocham Cie normalnie
pozytywka pisze: ale zostałam wczoraj napadnięta przez ciepło w głowę odziane szajbuski, które z pieśnią maryjną na ustach
Nie powinnam, to nie jest śmieszne, sama bym się w....ła (przepraszam) ale normalnie umarłam
Patmol pisze:po prostu Caillou to jest wyjątkowy słodziak![]()
nawet Loki jej się oparł
AYO pisze:Pozytywko - ja bym paniusiom gardełka poprzegryzała, nie pękaj
Patmol pisze:a co wam te paniusie przeszkadzają ?
Pasibrzucha pisze:Pozytywko, tyle dobrego u Ciebie się dzieje, a dokumentacji fotograficznej żadnej - zaspokój naszą ciekawość, bo czekamy tego jak kania dżdżu
pozytywka pisze:ózefino, co to jest ta Pamiątka przed Wielkanocą? Jakiś zwyczaj?
W Krakowie, przed kazdymi katolickimi świętami aktywizują się legiony Świadków Jehowy, nauczyłam się już nie denerwować, ich mi nawet bardziej żal, niż moherowych szwadronów
A raz do naszych drzwi zapukała babka w średnim wieku z tak przecudownie przystojnym i czystym (z znaczeniu moralnym) chłopcem, że aż mnie zatchnęło; głupia, standardowo podziękowałam im za chęć nawrócenia mnie i pożegnałam, a potem kazałam córce leciec do okna, żeby sobie choć popatrzyła na tę śiczna buzię i kształtny tyłeczek![]()
pozytywka pisze:A raz do naszych drzwi zapukała babka w średnim wieku z tak przecudownie przystojnym i czystym (z znaczeniu moralnym) chłopcem, że aż mnie zatchnęło; głupia, standardowo podziękowałam im za chęć nawrócenia mnie i pożegnałam, a potem kazałam córce leciec do okna, żeby sobie choć popatrzyła na tę śiczna buzię i kształtny tyłeczek![]()
A mogłam ich wpuscić i sprowadzic na złą drogę -
przynajmniej córka mogła nawrócić młodzieńca o czystym spojrzeniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości