Haker1 pisze:Wiesz Inuś zadowolona i szczęśliwa Duża to podstawa życia domowego![]()
Haker
Dlaczego tak sądzisz?
Moderator: Estraven
Haker1 pisze:Wiesz Inuś zadowolona i szczęśliwa Duża to podstawa życia domowego![]()
Haker
Dorota pisze:Haker dobrze gada!
Mru
Haker1 pisze:Fasolka, Inka ja tyle nie przejem.
A Duża też trochę radości z zarabiana musi mieć.
Jak lubi jeździć to niech ma już ten samochód.
A dzięki niemu wcześniej jest w domu i może na raz więcej jedzonka przywieść.
Haker i Pysia wspaniałomyślni
Haker1 pisze:Fasolka, Inka ja tyle nie przejem.
A Duża też trochę radości z zarabiana musi mieć.
Jak lubi jeździć to niech ma już ten samochód.
A dzięki niemu wcześniej jest w domu i może na raz więcej jedzonka przywieść.
Haker i Pysia wspaniałomyślni
kotx2 pisze:Haker1 pisze:a moja Duza chyba dla nas kupiła samochód,bo nie chciała nas wozić autobusem i wspólnie z siostrą zawsze urządzamy koncert jesienny na dwa skrzypce,gdy jedziemy razem,jutro jadę sama z Dużą do veta , zdejmą mi reszte szwów,już mnie ten kubraczek męczy
MalgWroclaw pisze:kotx2 pisze:Haker1 pisze:a moja Duza chyba dla nas kupiła samochód,bo nie chciała nas wozić autobusem i wspólnie z siostrą zawsze urządzamy koncert jesienny na dwa skrzypce,gdy jedziemy razem,jutro jadę sama z Dużą do veta , zdejmą mi reszte szwów,już mnie ten kubraczek męczy
To będę trzymać łapki za Ciebie![]()
Prawie zawsze, jak jedziemy autobusami, to wzbudzamy sensację. Zaraz po sterylizacji duża woziła mnie w szmacianej torbie na koty, bo byłam wtedy bardzo wystraszona i nic bym nie zrobiła. Ale potem stwierdziła, że ta torba nie jest bezpieczna i teraz torba służy w zimie, jako część naszego termosa na kotki![]()
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan, Silverblue i 7 gości