Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 11, 2011 13:35 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Czy mmk to już azjacko się rozpieszcza ? :D Mam nadzieję, że mają pikniejsza pogodę niż my :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto paź 11, 2011 19:20 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

psiama pisze:Czy mmk to już azjacko się rozpieszcza ? :D Mam nadzieję, że mają pikniejsza pogodę niż my :roll:

No raczej...O to akurat nietrudno :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto paź 11, 2011 19:40 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Jeszcze nie. Wylatujemy dokładnie za tydzień. Gorąco owszem będzie, ale powódź trochę nam miesza plany :? Z pewnych rzeczy będzie trzeba zrezygnować. Oczywiście, jeśli lotnisko wytrzyma :wink:

Kto wyłączył ogrzewanie???? :evil: I dlaczego mam teraz tyle pracy? :crying:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto paź 11, 2011 19:46 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

mmk pisze: I dlaczego mam teraz tyle pracy? :crying:

Żebyś miała po czym odpoczywać :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro paź 12, 2011 5:49 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

:evil: :wink:

mmk

Post » Śro paź 12, 2011 11:34 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

mmk, to pewnie odliczasz już godziny ? :mrgreen: Siedzisz juz jak to się mówi na walizkach ? :D

No powódź straszna ... :roll:
Obrazek

psiama

Post » Czw paź 13, 2011 11:14 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Odliczam, odliczam :lol: Pakowanie będzie w weekend, ale już zaczynam szykować rzeczy do zabrania. Wczoraj wpadłam w panikę, bo paszportów nie było tam, gdzie być powinny, ale okazało się, że małż już je uszykował do zabrania :twisted:

Powódź jest straszna... Lotnisko jest bezpieczne, co najwyżej będziemy je opuszczać na łodziach :wink: Dziś obniżyli zagrożenie powodziowe dla stolicy, nie wiadomo tylko, czy można wierzyć tym zapewnieniom. Mam wątpliwości co do ich kompetencji po tym jak kilka dni temu próbowali przyspieszyć pęd wody w swojej największej rzece z pomocą... tysiąca łodzi :mrgreen: Na papierze ponoć sukces był murowany, ale jednak nie wyszło... Minister stwierdził wówczas, że najwyraźniej łodzie były za małe :lol: :roll: I jak im wierzyć??? Mamy zarezerwowany hotel bardzo blisko rzeki, więc zapowiada się naprawdę ciekawie... Sytuację pogarsza pełnia księżyca i towarzyszące jej wysokie przypływy. Krytyczny czas ma trwać do poniedziałku, a my będziemy na miejscu w środę wieczorem czasu lokalnego... :mrgreen:

mmk

Post » Czw paź 13, 2011 11:30 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

To jest jak z pamiętnika podróżnika w wersji hardcore :D
Powodzenia ! :ok:
Obrazek

psiama

Post » Czw paź 13, 2011 11:37 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Ale Wam fajnie, że Wy jeszcze przed urlopem :)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt paź 14, 2011 17:23 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Teraz mamy fajnie, ale latem, jak wszyscy się urlopowali, my grzecznie chodziliśmy do pracy. Teraz za to wszyscy będą pracować, a my będziemy się grzać w 30 stopniach :twisted: Niekoniecznie grzecznie :wink:

Psiama, wersja hardcore byłaby gdybym zdała się na planowanie małża :lol: Może mielibyśmy kupiony (ale nie przeczytany) przewodnik i to byłoby całe planowanie. Chociaż w zasadzie teraz wiele więcej nie mamy - przeczytany przewodnik i rezerwację na dwie pierwsze noce.

Żeby nie było, że zapomniałam o kotach i obietnicy - taaadaaam - wspomnienie upalnego lata -

Kuba w pewien bardzo, bardzo upalny dzień
Obrazek

Relaks w wykonaniu Yuki - nie mogę się temu nadziwić. Yuki jest najbardziej strachliwa i nieufna, a jako jedyna regularnie śpi w takiej pozycji :? Chłopaki się wyciągają na różne sposoby, ale prawie zawsze brzuchem w dół albo na boku, a Yuki śpi "na kurtyzanę"...
Obrazek
Obrazek

Trzy krewetki :wink:
Obrazek

Zakochana para
Obrazek

Rosen jest oczytanym kotkiem...
Obrazek

... i skrytym :wink:
Obrazek

Sytuacja powodziowa teoretycznie się poprawia, ale jeszcze wszystko może się zdarzyć. Według najnowszych symulacji (po wzmocnieniu wałów przeciwpowodziowych i zamierzonym zalaniu terenów wokół stolicy) interesujące nas części miasta, łącznie z hotelem, znalazły się nagle na terenie bezpiecznym... hmmm... pożyjemy - zobaczymy... :roll:
Dolar się osłabia! :dance: Opłacało się czekać do ostatniej chwili :mrgreen:

mmk

Post » Pt paź 14, 2011 17:57 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Czy to wygląda na poważną powódż? :roll: Kilka państw jest poważnie zalanych, ale jakoś nie widać takiej paniki, przerażenia i łez jak u nas podczas powodzi... Ludzie chodzą w tej wodzie, dzieci się w niej bawią i nikt nie krzyczy o zagrożeniu epidemią...
Obrazek

mmk

Post » Pt paź 14, 2011 18:45 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Mam Wam życzyć miłego taplania? :mrgreen:

A co z kotami przez ten czas??
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt paź 14, 2011 18:59 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Możesz :lol:

Jak to co z kotami? Zostają pod dobrą opieką wyposażone we wszystko, co jest im potrzebne. Opieka zagląda do nas ostatnio bardzo często tak więc Rosen już robi fikołki na powitanie a Yuki nawet dała się pogłaskać 8) Z Kubą problemów nie przewidywałam, bo on już zostawał na dłużej pod tą opieką. Będzie dobrze! Nie zostawiłabym ich gdybym miała co do tego wątpliwości. Tylko będziemy tęsknić...

mmk

Post » Pt paź 14, 2011 19:19 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

A kiedy wracacie?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt paź 14, 2011 19:26 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

10. Chcesz nas odwiedzić?

mmk

[poprzednia][następna]