Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 10, 2011 8:10 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Będzie dobrze, niech tylko zadzwonią..........
Futrzaste fochy pod ogon schowają jak do domu wejdziesz :kotek:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 10, 2011 8:18 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

:mrgreen: Jak do domu wejde, to bede ich znowu meczyc. A potem na angielski i fochy beda szly dalej.
Trudno, tak musi dzis byc.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon sty 10, 2011 11:19 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

a ja jestem na tymczasowych przymusowych wakacjach (po tym jak mnie zwolnili w Wigilie :evil: :twisted: jaakby ktoś nie wiedział! - zamknęli nasz sklep bo nie przynosił zysków). i nie wiem już co lepsze, byc zapracowanym po uszy czy znudzonym i miec za duzo czasu na myślenie o tzw. glupotach...

round-eyes

Od: Czw paź 21, 2010 8:55

Post » Pon sty 10, 2011 11:36 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Jak w ten czas, to wolala bym sobie jeszcze w nudach odpoczywac, bo dwa tygodnie urlopu w tym ze swietami, to znacznie za malo odpoczynku. Dopiero poludnie a mi sie juz oczy przymykaja...

SecretFire

Post » Pon sty 10, 2011 11:56 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Witam Was :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon sty 10, 2011 12:10 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Hej Jozia :1luvu:

SecretFire

Post » Pon sty 10, 2011 15:53 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Cioteczki i wujeczek dzis cos zalatani. Gorzej jak ja :mrgreen:

Zbieram sie powoli na trening, bo trzeba znowu sie wziac za dupke i jej rozmiar. :ryk: :ryk: :ryk: Ciekawe, co moje kolano, ktore bylo chore, na to powie. Ale najpierw musze cala tam dojechac. Znowu mroz jest i ulice slizkie.

Paaa :1luvu:

SecretFire

Post » Pon sty 10, 2011 16:34 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

A ja zowu po kilu dniach przerwy wbiegam zdyszana na moje ulubione wąty :1luvu:

kasia86 pisze:A Ty to psiama jesteś bystra kobieta. :)
Aniu, z Twoich ust to dla mnie bardzo miłe :1luvu:

villemo5 pisze:C'est formidable :!:
C'est vrai Madame la Présidente.
Tłumaczenie dla uczących się - To prawda, Pani Prezes <se wre madam la presidąt>

babajaga pisze:Co za barbarzyński język. Po grzyba pisać tyle literek jak się czyta co trzecią 8O
Posikałam się. Babusiu, uwielbiam Twoje komentarze :mrgreen:

Erin pisze:
SecretFire pisze:Bede Ciebie nasladowac psiama... Zawsze w przelocie :-)

Tylko uważajcie Siostry, żeby miotłami o przewody wysokiego napięcia nie zahaczyć :mrgreen:
O ja pierdziu , jakie tu wysokie stężenie dowcipu :mrgreen: Ale jazda :twisted:

Ale napasłam oczyska zdjęciami :1luvu: . Lili jest taką niesamowita dama. Ona nawet jaks siedzi to wygląda jak królowa. A Emil jest tak słodki, że zacałowałabym :1luvu:
Niesamowicie rowerzyści mają tam dobrze 8O Dla nich chyba wiekszy pas niż dla samochodów ? :D

Zylezis ma bardzo dobre opinie :ok: . To wspomagacz immunologiczny w zastrzykach. Z tego co widze najczęściej Kotu podaje się go trzy razy w odstępach krótkich (dwa dni czy jakoś tak). U nas kiedyś 1 zastrzyk to było 50 zł, nie wiem jak teraz. Jak się ma kase warto w chorujące koty zainwestowac. To działa oczywiście czasowo, słyszałam, że koło roku. Ale czasami nie wstarcza i kot nadal niedomaga :roll: .

Zaraz , zaraz, widziałam tu MĘŻCZYZNĘ ? Faceta dziewczyny przyciągnęłyście na wąta ? :mrgreen: Cześć Andrzeju. Miło powitać :D . Jakoś wczesniej nie zauwazyłam Cię na forum :wink: A Ty z tak niedaleka mnie, kilkadziesiąt kilometrów tylko :D

Dortoka, najwazniejsze, kiedy decyzja co z robotą ? Z TĄ robotą ??? :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon sty 10, 2011 16:52 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

psiama pisze:villemo5 napisał(a):
C'est formidable :!:
C'est vrai Madame la Présidente.
Tłumaczenie dla uczących się - To prawda, Pani Prezes <se wre madam la presidąt>

Koniec lenistwa, pani psor wróciła :1luvu:
psiama pisze:Zaraz , zaraz, widziałam tu MĘŻCZYZNĘ ? Faceta dziewczyny przyciągnęłyście na wąta ? :mrgreen:

Ciii, no :ryk:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon sty 10, 2011 19:30 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Psiama jak zwykle w biegu. Witaj sloneczko :1luvu: Jeszcze odpowiedzi nie mam, ale czekam jak na iglach. Zaraz ruszam na lekcje english.
Ty nie znasz Andrzeja? No bo nie przebywasz na watkach n. p. od Mirki albo od pieknej Impresji, ktore tez juz domek znalazla. Czesciej przylatuj do nas ciotka. Szkoda, ze po szwabsku nie umiesz, bo bys mi sprawdzila text na eDarling. :ryk:

Dziobeczki! Juz wiosne czuje w nosie. :mrgreen:

SecretFire

Post » Pon sty 10, 2011 19:38 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Dorotko, a u Was nie ma wielkiej wody?
Bo u Ewy niedaleko http://www.youtube.com/watch?v=GEaUQhb7i3I

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon sty 10, 2011 19:57 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

SecretFire pisze:Jak w ten czas, to wolala bym sobie jeszcze w nudach odpoczywac, bo dwa tygodnie urlopu w tym ze swietami, to znacznie za malo odpoczynku.

Urlopy to mają to do siebie, że trwają zawsze za krótko :roll: Wiem, co mówię - miałam dopiero co roczny i też przeleciał..... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sty 10, 2011 20:13 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

U nas jutro w pracy audyt i wszyscy postawieni w stan pogotowia. :mrgreen:

Jak kolano Dorotko?
Dbaj o siebie, bo zdrowie masz tylko jedno. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sty 10, 2011 20:25 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

SecretFire pisze:Cioteczki i wujeczek dzis cos zalatani. Gorzej jak ja :mrgreen:

Zbieram sie powoli na trening, bo trzeba znowu sie wziac za dupke i jej rozmiar. :ryk: :ryk: :ryk: Ciekawe, co moje kolano, ktore bylo chore, na to powie. Ale najpierw musze cala tam dojechac. Znowu mroz jest i ulice slizkie.

Paaa :1luvu:

a ja idę od jutra na treningi zumby :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc - ale będzie ubaw :ryk:

ale pzred nartami mi się przyda bo moja D...... się powiększyła a kondycja bliska 0
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 10, 2011 20:46 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-nie chcem do pracy

Secret, mam nadzieję, że się nie pogniewasz ale ja się właśnie turlam po podłodze ze śmiechu :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=8D28dqca ... re=related
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]