Moderator: Estraven
Fionka: schowałam się dziś tak Pańci, że szukała mnie pół godziny, wołała i strasznie się przestraszyła, że coś mi się stało; a potem mnie wymiziała
Totuś: a ja wczoraj wybiegłem Pańci na klatkę aż na schody i nie chciałem wrócić; jak mnie złapała, to się wyrywałem i protestowałem; czego chcieć przyzwyczaiłem się do imprezowania
Koty szaleją dziś od rańca. Zdrowe i żarłoczne jak zwykle. Spały wtulone. Słodziaki że hej. Co ja bym bez nich zrobiła....

czytałam dzisiaj historię Babuni i nie mogłam się pogodzić z wyrokiem na nią 
dzieki Beasiu!!!!! Za słowa wsparcia. Babunia to mój pierwszy Tymczas....zuzzik pisze::1luvu:wszem i wobec ogłaszam, że czekamy na Babunię viewtopic.php?f=1&t=114573
![]()

Babunia znalazła DS w Warszawie, taki do przetestowania przez 2 tygodnie, czy kotunia dogada się z rezydentami. 
Beasia pisze:cuda działające forumowe kciuki w dużej ilości![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

, zawsze o tym wiedziałam i ogłaszam, że każdego tymczasa z Warszawy chętnie dostarczę Ci osobiście pociągiem (mam swoje powody!

hanelka pisze:
A tak na marginesie - jaka Babunia? Jaka seniorka? Staruszka?
Mojego dziesięcioletniego Mańka kilkanaście razy dziennie sciągam z okolic podsufitowych. A jak dostanie porannej głupawki, to go sam Diabeł nie dogoni. Nie mówiąc o smarkaczu Kardamonie.
Jeszcze kawał pięknego życia przed nią!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości