hmmmmm ide odgrzac watek dla balaganiarzyyyyy ....
Moderator: Estraven

I się denerwuję, już niedługo będzie wiadomo co i jak.

Birfanka pisze:Ja mojego biurka od ponad 2 lat dosprzatac nie moge![]()
![]()
![]()
Nie mialam czasu i dopuscilam do utworzenia hald kompostowych, a teraz zeby to zlikwidowac trzebaby posiedziec z 5 godzin ciegiem i posortowane papiery (czesciowo juz posortowalam) powkladac do wlasciwych teczek, segregatorow, przegrodek i szuflad... tak po godzince tego akurat sie zrobic nie da, bo majdan trzeba rozlozyc i to szeroko, a nigdy nie mam tych 5 godzin w jednym kawalku![]()
![]()
Ale do faktury za laptopa sprzed poltora roku sie dokopalam bez problemu, wiec nie jest tak zle, przynajmniej nic nie ginie...
moze powinnam wstawic fotke na watku balaganiarskim

Super!casica pisze:Szczegóły poznam później, ale wyniki nie są złe. Putita i Dracul mają nadal wysoki dość mocznik, ale znacznie lepszą niż poprzednio morfologię. Dracul kreatyninę ma w normie, Puticie jej poziom spada cały czas.
Zawieszka też ładnie się poprawiła po zylexisie. Wieczorem dostanę wytyczne![]()
casica pisze: A ja bym miała, 5 godzin w kawałku oczywiście, ale jak mam 5 godzin w kawałku to szkoda mi ich na takie obmierzłe czynności. I wiesz, że ja mam komposty chronologiczne? Bo poprzekładane gazetami więc łatwo można (no powiedzmy stosunkowo łatwo) dojść do interesującego okresu w roku![]()

casica pisze:Zdjęcia mam
trzeba je znaleźć![]()
będą wkrótce
Dorota pisze:casica pisze:Zdjęcia mam
trzeba je znaleźć![]()
będą wkrótce
Czy juz jest wkrotce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 489 gości