Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 30, 2009 12:39 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

ktos powiedzial foty??????????? :mrgreen: :mrgreen: dawac fotki, a nie wykrety :ryk:

hmmmmm ide odgrzac watek dla balaganiarzyyyyy ....
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro gru 30, 2009 12:40 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

Jednym słowem Justyn na moment pobierania krwi powinien od dzisiaj wychodzic z domu :ryk:

A za dobre wyniki oczywiście miliony kciuków :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro gru 30, 2009 17:46 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

Tez trzymam kciuki za wyniki! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Śro gru 30, 2009 17:48 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

Trzymam kciuki za wyniki!
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw gru 31, 2009 0:39 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

mocne kciuki za wyniki :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw gru 31, 2009 1:02 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

Też trzymam kciuki :ok: I się denerwuję, już niedługo będzie wiadomo co i jak.

A co do bałaganiarstwa :oops: W zasadzie nie mam się czym chwalić. Biurko mam duże, jak się wyciągnie boki robi się jeszcze większe, jak otworzę sekreterę to mi się robi boisko do pracy. I co? A proste bardzo :twisted: Zaczęłam kombinować jak się przenieść od siebie na ławę w salonie bo tam porządek - wiecie "opi...my ryneczek" :roll: Myślę, że Justyn dostałby spazmów :) Szczęśliwie święta kobieta jaką jest pani Danusia ulitowała się nade mną i posprzątała mi na biurku. Znowu mam miejsce na nowy bałagan, szczęśliwą więc jestem kobietą :D
Sprzątanie na biurku okazała się czynnością prostą, tak wynika z moich obserwacji 8O
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw gru 31, 2009 10:56 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

Ja mojego biurka od ponad 2 lat dosprzatac nie moge :oops: :oops: :oops:
Nie mialam czasu i dopuscilam do utworzenia hald kompostowych, a teraz zeby to zlikwidowac trzebaby posiedziec z 5 godzin ciegiem i posortowane papiery (czesciowo juz posortowalam) powkladac do wlasciwych teczek, segregatorow, przegrodek i szuflad... tak po godzince tego akurat sie zrobic nie da, bo majdan trzeba rozlozyc i to szeroko, a nigdy nie mam tych 5 godzin w jednym kawalku :crying: :crying: :crying:
Ale do faktury za laptopa sprzed poltora roku sie dokopalam bez problemu, wiec nie jest tak zle, przynajmniej nic nie ginie...
moze powinnam wstawic fotke na watku balaganiarskim :twisted:
Obrazek

Birfanka

Post » Czw gru 31, 2009 11:24 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

Birfanka pisze:Ja mojego biurka od ponad 2 lat dosprzatac nie moge :oops: :oops: :oops:
Nie mialam czasu i dopuscilam do utworzenia hald kompostowych, a teraz zeby to zlikwidowac trzebaby posiedziec z 5 godzin ciegiem i posortowane papiery (czesciowo juz posortowalam) powkladac do wlasciwych teczek, segregatorow, przegrodek i szuflad... tak po godzince tego akurat sie zrobic nie da, bo majdan trzeba rozlozyc i to szeroko, a nigdy nie mam tych 5 godzin w jednym kawalku :crying: :crying: :crying:
Ale do faktury za laptopa sprzed poltora roku sie dokopalam bez problemu, wiec nie jest tak zle, przynajmniej nic nie ginie...
moze powinnam wstawic fotke na watku balaganiarskim :twisted:

A ja bym miała, 5 godzin w kawałku oczywiście, ale jak mam 5 godzin w kawałku to szkoda mi ich na takie obmierzłe czynności. I wiesz, że ja mam komposty chronologiczne? Bo poprzekładane gazetami więc łatwo można (no powiedzmy stosunkowo łatwo) dojść do interesującego okresu w roku :twisted: :lol:

casica

Post » Czw gru 31, 2009 11:27 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

Szczegóły poznam później, ale wyniki nie są złe. Putita i Dracul mają nadal wysoki dość mocznik, ale znacznie lepszą niż poprzednio morfologię. Dracul kreatyninę ma w normie, Puticie jej poziom spada cały czas.
Zawieszka też ładnie się poprawiła po zylexisie. Wieczorem dostanę wytyczne :ok:

casica

Post » Czw gru 31, 2009 11:38 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

:ok:
A przy okazji zycze zdrowego i udanego Nowego Roczku :wink:
Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw gru 31, 2009 11:41 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

oooooooooo z wyników się bardzo bardzo cieszymy :D

Dla Ciebie Casico, Justyna i całego Twojego uroczego stadka szampańskiej zabawy sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 31, 2009 12:06 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

:ok:
Gratuluję wyników kociska :ok:

A co do biurka - podjęłam właśnie heroiczną decyzję - likwiduję wielkie biurko (zwane przez znajomych "Centrum Zarządzania" :mrgreen: ) i robię na jego miejscu koci kącik :twisted: Mam teraz taki bałagan jak chyba nigdy bo wszystko z biurka leży wszędzie dookoła :lol: Chyba sie do lata nie ogarnę :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw gru 31, 2009 12:35 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

casica pisze:Szczegóły poznam później, ale wyniki nie są złe. Putita i Dracul mają nadal wysoki dość mocznik, ale znacznie lepszą niż poprzednio morfologię. Dracul kreatyninę ma w normie, Puticie jej poziom spada cały czas.
Zawieszka też ładnie się poprawiła po zylexisie. Wieczorem dostanę wytyczne :ok:
Super! :dance2: :dance: :dance2:
Teraz niech juz wszystko wroci do normy i tak zostanie! :ok:

casica pisze: A ja bym miała, 5 godzin w kawałku oczywiście, ale jak mam 5 godzin w kawałku to szkoda mi ich na takie obmierzłe czynności. I wiesz, że ja mam komposty chronologiczne? Bo poprzekładane gazetami więc łatwo można (no powiedzmy stosunkowo łatwo) dojść do interesującego okresu w roku :twisted: :lol:

Tak prawde mowiac, jakbym sie uparla, tobym 5 godzin w jednym kawalku tez znalazla, ale potrzebuje tez jednoczesnie natchnienia... oraz koniecznie slonecznego dnia, w szarowie ani swietle elektrycznym nie potrafie odwalac takich prac...
A chronologicznie tez mam, bo co prawda nie mam w haldach gazet, ale na fakturach sa daty :)
Zbedna makulature musialam przez te 2 lata od czasu do czasu wybrac i wyrzucac, bo by sie pokrywa biurka nie domknela, a zamykac mus, gdyz inaczej moje koty chca mi tam robic porzadek :strach:
Obrazek

Birfanka

Post » Czw gru 31, 2009 12:40 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

casica pisze:Zdjęcia mam
trzeba je znaleźć :twisted:
będą wkrótce 8)

Czy juz jest wkrotce? :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw gru 31, 2009 12:53 Re: Moje koty III - Dracul skończył 17 lat - obchody :)

Dorota pisze:
casica pisze:Zdjęcia mam
trzeba je znaleźć :twisted:
będą wkrótce 8)

Czy juz jest wkrotce? :twisted:

Ależ oczywiśśście! Wystarczy, że casica odgrzebie gazetę z 1992 a tam - padadam - niemowlęce fotki Księcia :mrgreen:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

[poprzednia][następna]