Bursztynowooka Minka i Marusia w Swoim Domku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 14, 2009 21:32 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

:1luvu:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Wto gru 15, 2009 7:43 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Witam,
mail z godz. 1:03 8O od Dużej Marusi, że dojechali. Kotka rozejrzała się po mieszkaniu, zjadała saszetkę i się umyła. Będzie dobrze :ok:. Jestem pod wrażeniem determinacji Pani, działań Krzyśka i tego, że pierwszą informację/zapytanie nt. Minki dostałam w ndz. wieczorem a w pon. Marusia już u siebie w domu :ok:. prosimy o kciuki w leczeniu Marusi :ok:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto gru 15, 2009 8:11 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Kciuki są :ok: :ok: :ok:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto gru 15, 2009 8:12 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

strasznie sie ciesze ze Marusia juz w domku :)
taka przecudniasta i delikatna koteczka :1luvu:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto gru 15, 2009 9:17 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Etka pisze:strasznie sie ciesze ze Marusia juz w domku :)

I wszystko wskazuje na to, że naprawde super domek jej się trafił :1luvu:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto gru 15, 2009 9:41 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

:piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto gru 15, 2009 18:53 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

pisiokot pisze:

:dance: No to super!

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Wto gru 15, 2009 21:45 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

Prosimy o pomoc dla Arwenki z Wrocławia:
viewtopic.php?f=1&t=104982
:cry:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto gru 15, 2009 22:33 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

pisiokot pisze:

Ale super wieści :D
Widziałam Marusi ogłoszenia. Kochana Kotunia.
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Śro gru 16, 2009 11:49 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

są wieści z domku!:
Marusia jest bardzo przymilasna kotka. Caly czas siedzi na kolanach, mruczy i patrzy sie w oczy ;-) Chodzi za nami z pokoju do pokoju i zawsze jest blisko. Teraz spi sobie obok mnie na oparciu od kanapy na kocu mojego meza, ktory wybrala sobie jako legowisko. Troche kicha i co mnie niepokoi to, po kazdym jedzeniu zaczyna kichac i chyba kaszlec (15minut) pozniej przechodzi. Nie wiem czy to normalne przy tej grypie. Czasami miuaczy ... jak maz jest w kuchni biegnie za nim z podniesionym ogobkiem (nie wiem co to oznacza ;-) ociera sie o jego nogi i pomiaukuje. Mysle ze to oznaka tego, ze chce cos zjesc ;-) To straszny zarlok...
...jak tylko troche ogarne sie z zyciem na wariackich papierach przesle zdjatka Marusi :-)

dobre wieści, prawda? Z tym kichaniem to powiedziałam, że może być przez kk albo kaszle przez robalki, i żeby powiedziała wetowi przy najbliższej okazji.
Kurcze, ale się cieszę, że się taki Kochający Domek Marusi trafił!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro gru 16, 2009 11:52 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

super!!

Rybcie, no ale Ty nam tu relacjonuj co tam u Mineczki słychać :D grzybek w odwrocie?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 16, 2009 11:59 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

;)
mam nadzieję. Nie powiększają się już te zmienione miejsca, nie pojawiają się nowe, więc myślę, że mamy drania! Już nam się nie wywinie. Więc, choć pewnie za wcześnie :oops: , pozwalamy Mince codziennie poganiać z chłopakami :). bardzo to lubi, w ogóle się ich nie boi, to taka znającą swoją wartość kobietka ;). Jest przyjacielska i na pewno Domkowi da dużo radości.
Jutro podaję 2. porcję odrobaczającej tabletki. Kiedy odrobaczanie uznać za zakończone? Kiedy wywalić żwir i zdezynfekować kuwetę no i chcę wtedy połączyć stado :).
Obiecuję zdjęcia, tylko baterie muszę naładować!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro gru 16, 2009 12:53 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

8O 8O 8O ja przez Kilię nieco wyłączona... ta Pani zabrała Marusię? poważnie? mała już w domku? jessssu, chyba się popłaczę :1luvu:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 16, 2009 18:59 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

rybcie pisze:;)
Jest przyjacielska i na pewno Domkowi da dużo radości.

Bez żadnych wątpliwości :D

Nie wiem jak z kropelka, ale kiedy podaje kropelke to zauwazayłam, ze robale najczesciej sa wydalane po 2 dobach, po tablecie pewniej szybciej nawet
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Śro gru 16, 2009 19:04 Re: Oczy tej kotki powiedzą że cuda się zdarzają mamy cudowny DT

u nas robali niby nie było (0 śladów w kuwecie) i tak ogólnie wydawała się kitka ok, brzucholek i w ogóle. Ale nigdy nic nie wiadomo. Teoretycznie, gdyby były to są wydalane (nawet niewidoczne) po tych lekach, tak? I po 1. i po 2. dawce?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]