Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Wto lip 28, 2009 12:37

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:I ja...

A Ty to się przypadkiem dzisiaj do mnie wybierasz :wink: ?
Pamiętaj, jeśli znów się wywiniesz, to będziesz jeszcze dzisiaj miała oba marmury pod drzwiami :twisted: To jest pogróżka :smokin:

To dzisiaj??? :strach: :smokin:

Dzisiaj, dzisiaj. Decyzja należy do Ciebie :mrgreen:

Koło siódmej, ok?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lip 28, 2009 16:16

A ja sobie zaznaczę, i na razie przycupnę w kąciku ;-)
net działa jakby chciał a nie mógł, i tak dobrze, bo ostatnio w ogóle nie działał, tylko przeglądarka w telefonie została.....

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro lip 29, 2009 7:33

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lip 29, 2009 9:29

Przepraszam Was, że zaniedbuję nasz wątek i fotograficznie i w ogóle bytowo :roll: , niestety dzieje się tak wbrew moim najlepszym chęciom :(

Moje pieprzone serce znów wczoraj wieczorem pokazało mi, co potrafi. Tym razem nie waliło - jak to zwykle bywa - we wściekłym tempie, ale za to jakoś tak piekielnie mocno, tak że miałam wrażenie jakby za chwilę miało wyskoczyć mi gardłem :roll: Nie dałam rady nawet posprzątać kocich kuwet i wydać Draniom mokrej kolacji :oops: , po powrocie do domu od razu padłam do łóżka... Paskudny stan: nie móc zasnąć (bo tłucze i jest duszno) i nie móc też wstać, żeby za cokolwiek się zabrać, nie marnować czasu :?. Potem jakoś zasnęłam i spałam do dziś do wpół do szóstej rano.

Nie krzyczcie na mnie, wiem, że powinnam się leczyć, serce będzie w następnej kolejności po dentyście :roll:

Dranie żyją.
Busiaczka przez cały wieczór i noc pilnowala mnie jak cerber, jak zawsze zresztą. Ta mała, drobniutka i wychudzona istota kocha mnie calusieńką sobą...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lip 29, 2009 19:27

Wielbłądzio pisze:Nie krzyczcie na mnie, wiem, że powinnam się leczyć, serce będzie w następnej kolejności po dentyście :roll:

Sugerowałabym inną kolejność :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lip 29, 2009 20:53

Dokładnie...Ale z drugiej strony może być od nieleczonych zębów.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lip 29, 2009 20:58

masz racje najpierw dentysta - kłopoty z sercem mogą mieć początek w niewyleczonych zębach :roll:
Kciuki za całokształt Kasieńko :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro lip 29, 2009 23:28

Do dentysty właśnie się dzisiaj zapisałam, na poniedziałek. Prywatnie, a jakże. Po to przecież płacę składki zdrowotne :twisted:
Zębów nie mam w jakimś strasznym stanie, żaden nie boli mnie ciągle. Tyle, że czasami przy jedzeniu lub piciu czegoś bardzo zimnego/gorącego/słodkiego dziury dają o sobie znać, czasami któryś trochę ćmi... Ale lepiej poplombować zanim zrobią się wielkie, leczenie kanałowe już przeżyłam :roll:
Myślę, że serce to przede wszystkim z upału i z nerwów, ale zobaczymy...

Wieczorem był u mnie ojciec, chwilę posiedział... i wcale nie zauważył obecności Obamki, chociaż po pokoju chodziły trzy, a nie - jak zwykle - dwa burasy, w tym dwa, a nie - jak zwykle - jeden marmur :roll: :mrgreen: Mam wrażenie, że tata już dawno stracił rozeznanie, ile i jakie koty posiadam... Ja - w kwestii liczby - uparcie utrzymuję, że osiem i to akurat trudno byłoby gościowi skonfrontować z rzeczywistością, ponieważ Duńka i tak zwykle ucieka przed obcymi na szafki pod sufit, a Busiaczka (niedosyć, że i tak mieszka w sypialni) chowa się do szafy. Jeżeli chodzi o kwestię ubarwienia: czarnych oczywiście nie odróżnia (poza Bidziunią, która chodzi tak jak chodzi: ledwo :() i nie wie ile ich jest, nie wie też chyba (o czym właśnie się przekonałam) ile jest burych, choć jest ich w przeciwieństwie do czarnych jedynie dwa... Wie tylko, że czarno-biała krowa jest jedna i wydaje mi się, że na większą ilość krów w zasięgu wzroku jednak zwróciłby uwagę :roll: Ale czarne i bure mogę jak widać znosić do domu bez obaw 8)
I wcale nie jest to dla mnie pocieszające :strach:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 30, 2009 6:53

Obrazek
Masz czarnego koteczka! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lip 30, 2009 11:17

kalair pisze:Masz czarnego koteczka! :lol: :lol:

A bo to jednego :twisted: :roll: ?
Że w Twoim wątku? Czy gdzie...?

Dzień dobry wszystkim :D
Uprzejmie informuję, że dzisiaj w pracy PRACUJĘ (raz na jakiś czas trzeba :oops: ), wobec czego moja obecność na miau będzie mocno ograniczona :(

Starszy marmur pobił dzisiaj rano młodszego :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 30, 2009 17:44

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:Masz czarnego koteczka! :lol: :lol:

A bo to jednego :twisted: :roll: ?
Że w Twoim wątku? Czy gdzie...?

No, już znalazłaś! :lol: :lol:
I co, pracujesz,czy ...pracujesz? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lip 31, 2009 0:40

zaznaczam teren 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt lip 31, 2009 7:15

Obrazek :wink:
Jak na dzisiaj?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lip 31, 2009 10:06

Dzisiaj też zamierzam PRACOWAĆ :twisted: W końcu ostatni dzień w tej robocie, staram się jak najwięcej uporządkować... Mam trochę wyrzutów sumienia, bo odchodzę dosłownie z dnia na dzień :oops: , zostają ze wszystkim z rękami w nocniku... Mało tego, ambitnie postanowiłam dokończyć dziś wszystko co tylko mogę dokończyć - najwyżej będę tu nocować :twisted: , sofka jest :wink: ...
Muszę tylko w międzyczasie zdążyć do lekarza: rano zapisałam się na razie do ogólnego (po skierowania?), niech decyduje co ze mną robić :roll: Bo wczoraj wieczorem było tak samo jak ostatnio :(

Chuda Cholera jest coraz chudsza :( Zamówiłam już dla niej kittena, oby jadła, ale i tak... Coraz bardziej zapadają jej się boki, wychudł już nawet pyszczek, futerko zrobiło się szare... Boję się :crying:
O Babcię też się ciągle boję, wyników histopatologii jeszcze nie ma :(

Wielbłądzio

Post » Pt lip 31, 2009 11:27

Mogę tylko napisać, że będzie dobrze, że po prostu musi być dobrze... i mocno trzymam kciuki... i za babcię, i za Busię... :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]