DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 03, 2009 20:57

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:Bry jeszcze z zajęć 8)

A dziś w nocy prawdopodobnie w ogóle nie położę się spać :twisted:

wow podkreślić wężykiem? :twisted:

Nie da się! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt kwi 03, 2009 21:05

Wielbłądzio pisze:A dziś w nocy prawdopodobnie w ogóle nie położę się spać :twisted:

Czy to ma związek z pewnym wątkiem? :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt kwi 03, 2009 22:26

Lemoniada pisze:
Wielbłądzio pisze:A dziś w nocy prawdopodobnie w ogóle nie położę się spać :twisted:

No ja mam nadzieję :D :D :D

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Pt kwi 03, 2009 23:32

Witam w nowym watku :) Wpadam zaznaczyć teren ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob kwi 04, 2009 0:24

skaskaNH pisze:Witam w nowym watku :) Wpadam zaznaczyć teren ;)

A nie mówiłam, że skaska to jak nieciachnięta kocica w marcu/kwietniu :roll: :wink: ?

Witamy serdecznie :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob kwi 04, 2009 0:57

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:Bry jeszcze z zajęć 8)

A dziś w nocy prawdopodobnie w ogóle nie położę się spać :twisted:

wow podkreślić wężykiem? :twisted:

Ooo, to i wężyk przypełzł do Part Two :D ...
Ale nic z tego, planowane niespanie nie ma związku z wężykiem... co najwyżej z innym, dużo większym i dużo bardziej jadowitym gatunkiem gada :roll:

Lemoniada pisze:

Jeśli myślisz o wątku Nualli z KŁ, to też nie ma związku, chociaż bardzo bardzo się z tego powodu cieszę, o czym zaraz...
Po prostu muszę zrobić coś BARDZO ważnego, również zresztą na poczet pewnego wątku...

Egzamin zdałam, nie wiem jeszcze na co, ale pewnie na piątkę :mrgreen:
W ciągu dnia (głównie dzięki mojemu Aniołowi Stróżowi znanemu tutaj jako Uschi - Ulu, DZIĘKUJĘ!!! :1luvu: ) okazało się, że pilnie oczekuje na mnie :mrgreen: pewna posadka w sekretariacie: za całkiem znośną pensję (no niższą niż w ostatniej firmie, ale akurat tam to bym już za żadne skarby świata nie wróciła :twisted: , nie tylko że za te 400 złotych więcej...) , w przyjaznym miejscu i w dodatku dość niedaleko mojego miejsca zamieszkania...
Proszę, proszę, proszę - niech to nie będzie tylko sen...

Poza tym skontaktowali się ze mną Państwo chętni zaadoptować Gribusia :D Kociarze, oboje pod względem kotów dosyć znacznie skrzywieni 8), w domu już dwa Ogony, w związku z czym osiatkowane okna i pełne uświadomienie :wink: ... Te dwa kocury mają po kilka lat, więc zdecydowali się sprowadzić im młodszego kolegę, coby je rozweselił :wink: Wzięli już zresztą jednego młodziaka, ale po długiej i beznadziejnej walce odszedł na białaczkę :( - i chcą jak najszybciej zapełnić tę pustkę po nim... Rozmawiałam z obojgiem - Pan bardzo sympatyczny, a Pani - totalnie zakręcona kociara :D, więc jestem raczej pewna, że jeśli nie zmienią zdania i rzeczywiście się w niedzielę pojawią - będzie dobrze :lol: ...
Ostatnio wszystko robię w rozpędzie, dlatego zapomniałam napisać, że Gribuś od ładnych kilku dni jest już na salonach... Niestety, bardzo boi się żeńskiej - drapieżnej i agresywnej :twisted: - części Draństwa, ciągle chowa się w najciemniejszych zakamarkach i kuli się, kiedy podchodzę go głaskać... A do małego pokoju do klatki nie może już wrócić, bo Buśka coraz wyraźniej okazuje, że nie życzy sobie w SWOIM pokoju żadnych obcych kotów :roll: ... Także jeśli się uda, to będę bardzo szczęśliwa...
A jutro jedziemy z Busiaczkiem na konsultację do dra Turosa, znanego warszawskiego zębisty :wink: Dzięki Cioci Bajce :1luvu: trochę poczytałam sobie ostatnio o tym plazmocytarnym syfie :twisted: i mój wniosek jest taki, że chyba jedynym sensownym wyjściem będzie zabieg chirurgiczny polegający na usunięciu całych tych kieszeni, w których gromadzą się bakterie. To będzie usunięcie wreszcie przyczyny, raz a dobrze - a nie ciągle tylko skutków i to na bardzo krótką metę :roll: Organizm uodparnia się coraz bardziej na sterydy i antybiotyki, trzeba pakować ich w kota coraz więcej i na coraz krócej to starcza - a im więcej się tego całego świństwa pakuje, tym szybciej ono kota w końcu zabije :( ... Także jedziemy pokazać Doktorowi te dziąsła i zapytać, czy mój pomysł jest dobrym wyjściem...

Poprosimy o dobre myśli i kciuki za te wszystkie trzy sprawy:
- moją obiecaną pracę
- udane wyadoptowanie Gribusia do fajnego Domku
i przede wszystkim:
- za to, żeby okazało się, że jednak istnieje coś, dzięki czemu uda się wreszcie skutecznie pomóc Busiakowi...

Już ledwo widzę - a od samego rana taki zalatany i pracowity dzień, w dodatku kolejna noc bez snu, tym razem nawet bez tych dwóch czy trzech godzin :roll: ...
Proszę, niech to wszystko będzie prawdą...
I niech uda się jeszcze jedna bardzo ważna sprawa...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob kwi 04, 2009 6:45

Półtorej godziny snu :roll: ...
Jeśli nie odezwę się dzisiejszej nocy, będzie to prawdopodobnie oznaczało, że tej nocy nie dożyłam :twisted: :wink:

Wielbłądzio

Post » Sob kwi 04, 2009 6:56

Zaznaczę wąta 8)

I od razu potrzymam mmmmocne kciuki za wszystkie cztery istotne sprawy: :ok: :ok: :ok: :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob kwi 04, 2009 7:24

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob kwi 04, 2009 8:31

Wchodzę na Koty, patrzę, nowa częśc jakiegoś fajnego wątku. Zaglądam, a tu znowu o kotach :roll: boszszsz :roll:

:mrgreen:
Zarazę masz śliczną. I tak się wproszę, żeby osobiście wymiętolić upierdliwe futra, Widmo też się dopadnie :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob kwi 04, 2009 8:35

Wielbłądku,ale się cieszę!!!!!!!!!! Doczytałam.I powiem, a nie mówiłam? :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob kwi 04, 2009 9:08

kalair pisze:Wielbłądku,ale się cieszę!!!!!!!!!! Doczytałam.I powiem, a nie mówiłam? :D :D :D

Ano niby tak Bożenko :oops: :wink: Właśnie to sobie dziś przypomniałam, wycierając podłogę w łazience 8) ...

Wielbłądzio

Post » Sob kwi 04, 2009 9:09

Wielbłądzio, zostaw te podłogi i bierz się do roboty :!: :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob kwi 04, 2009 9:10

Femka pisze:Wchodzę na Koty, patrzę, nowa częśc jakiegoś fajnego wątku. Zaglądam, a tu znowu o kotach :roll: boszszsz :roll:

:mrgreen:
Zarazę masz śliczną. I tak się wproszę, żeby osobiście wymiętolić upierdliwe futra, Widmo też się dopadnie :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:
a nawet gdybyś miała wystarczająco łowny podbierak i cudem ją schwytała, to miętolenia i tak nie polecam :strach: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Sob kwi 04, 2009 9:11

Femka pisze:Wielbłądzio, zostaw te podłogi i bierz się do roboty :!: :D

robota zrobiona 8) - jeśli to samo mamy na myśli Femciu :wink:
no to teraz jeszcze tylko podłogi i wybywamy z Chudą do Multivetu...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]