Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:To było NIEUNIKNIONE!![]()
kothka pisze:kalair pisze:To było NIEUNIKNIONE!![]()
przy moim podejściu do kotów na pewno nie
Nad tż długo pracowałam, aż w końcu kot sam sobie przypełzłbo chodzić jeszcze nie umiał
dorotak97 pisze:Jak można by było przejść obojętnie wobec takiej małej bezbronnej puchatej kulki?
A pomysł na imię??No cóż-co kot na to?Jak jemu sie podoba to OK.Tylko nie zdradzaj mu skąd się wzięło to imię
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:To było NIEUNIKNIONE!![]()
Nad tż długo pracowałam, aż w końcu kot sam sobie przypełzłbo chodzić jeszcze nie umiał
![]()
![]()
![]()
Mądry kocio!
dorotak97 pisze:Musisz być dumna z niego.Tyle "pracy" w niego włożyłaś.To musi być cudowne uczucie patrzyć na swoje "dzieło"
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:To było NIEUNIKNIONE!![]()
![]()
![]()
![]()
Mądry kocio!
a jak się darł żebyśmy go zobaczyli![]()
Kot, który normalnie dźwięków z siebie nie wydaje prawie w ogóle, a jeżeli już to tylko pogruchiwanie delikatne
Monostra pisze:Cześć piękny Romku!
Doczytaliśmy skąd masz takie imię. Nie ma co się dziwić, że duży urosłeś
, ale urodę to jednak po kimś innym wziąłeś
![]()
Koalicjanci MST
Mruczka78 pisze:Jaki ten Romek piękny![]()
![]()
![]()
Musiałam w końcu się odezwaćnie mogłam juz dłużej milczeć
![]()
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:To było NIEUNIKNIONE!![]()
![]()
![]()
![]()
Mądry kocio!
a jak się darł żebyśmy go zobaczyli![]()
Kot, który normalnie dźwięków z siebie nie wydaje prawie w ogóle, a jeżeli już to tylko pogruchiwanie delikatne
Teraz już nie musi!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości