Futro na Tyśka fuczała, teraz zachowuje się jak przestraszona. Tysiek był smarkacz, teraz są dwie dorosłe kotki. Trochę się Futro chowa, obserwuje... Albo włazi na drapak i stamtąd patrzy.
Pomalutku...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Futro na Tyśka fuczała, teraz zachowuje się jak przestraszona. Tysiek był smarkacz, teraz są dwie dorosłe kotki. Trochę się Futro chowa, obserwuje... Albo włazi na drapak i stamtąd patrzy.
Pomalutku...
kinga w. pisze:Taaak, wiem. Czas to podstawa, ale i tak jest ok jak na początek.
Taaak, Bożenko, One sa cudne!! Ja jestem całkowicie pod urokiem. Wygląda że mam teraz 5 niesamowitych kotów - jak nie uroda to charakterek, a gdzieniegdzie jedno i drugie. Charakterki panienek póki co do obserwacji...
Aniada pisze:Szalona Niewiasto. Od trzech miesięcy na forum, a dorobiła się 5 kotów!! Szok. Ja uważałam, że mam niezłe tempo, bo w rok zakociłam się trzykrotnie. No cóż, bijesz wszelkie rekordy!!!
Niech się panny zdrowo chowają!![]()
![]()
Tyzma pisze:kinga po prostu zrealizowała swój plan adopcyjnya, że wie czego chce to zrobiła to szybko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości