Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:E tam..Kotom wystarczy!![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:E tam..Kotom wystarczy!![]()
![]()
A pewnie. I jeszcze jak je cieszy! Moje aż mruczą jak się im takie "czułości" szepcze...
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:E tam..Kotom wystarczy!![]()
![]()
A pewnie. I jeszcze jak je cieszy! Moje aż mruczą jak się im takie "czułości" szepcze...
Ale to nie czułości!![]()
Czule to są-gadzinki, flądry,kluchy, żmije...![]()
![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:E tam..Kotom wystarczy!![]()
![]()
Ale to nie czułości!![]()
Czule to są-gadzinki, flądry,kluchy, żmije...![]()
![]()
![]()
Jak ładnie!! Masz zasób słów... Moje ulubione... GANGRENY![]()
Tysiek ma zaparkował chyba na stałe. Ostatnio tylko on ma prawo do kolan - reszta nawet jakby chciała to się nie wciśnie.
kinga w. pisze:Jeszcze jednego kota zmieścimy "na pokładzie". Potem już koniec bo łódź zatonie.
Dorota pisze:kinga w. pisze:Jeszcze jednego kota zmieścimy "na pokładzie". Potem już koniec bo łódź zatonie.
Ponton doczepic?
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Jeszcze jednego kota zmieścimy "na pokładzie". Potem już koniec bo łódź zatonie.
Ponton doczepic?
Dobudowac werandę??
kalair pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Jeszcze jednego kota zmieścimy "na pokładzie". Potem już koniec bo łódź zatonie.
Ponton doczepic?
Dobudowac werandę??
Trzecia nóżka?![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Jeszcze jednego kota zmieścimy "na pokładzie". Potem już koniec bo łódź zatonie.
Ponton doczepic?
Dobudowac werandę??
Trzecia nóżka?![]()
![]()
Dwie nowe, dłuższe i mniejszy brzuszek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: grubysnake, zuzia115 i 58 gości