Bawić się może wszystkim - ale zabawki znalezione lub ukradzione są o niebo lepsze od tych "kupnych"

Czasem zapomina schować język...

Moderator: Estraven
 Ale pociechą może być fakt, że przez całe swoje długie kocie życie nie zaznała zła, zawsze miała dobry i kochający dom, a takie szczęście spotyka naprawdę niewiele kotów!
 Ale pociechą może być fakt, że przez całe swoje długie kocie życie nie zaznała zła, zawsze miała dobry i kochający dom, a takie szczęście spotyka naprawdę niewiele kotów! I bardzo mi się podoba jej łaciaty gołoogoniasty kolega (a może koleżanka)!
 I bardzo mi się podoba jej łaciaty gołoogoniasty kolega (a może koleżanka)! Jest jeszcze biały Floyd, ale już nie tak odważny (Nala kiedyś pomyliła go z myszą, jak jeszcze przeciskał się między prętami klatki i nieźle nastraszyła...)
 Jest jeszcze biały Floyd, ale już nie tak odważny (Nala kiedyś pomyliła go z myszą, jak jeszcze przeciskał się między prętami klatki i nieźle nastraszyła...) 
  )
)
Zorlis pisze:A to nie było w listopadzie czasem?

Nawet pucha zmieszana z serduchami jest ble.
 Nawet pucha zmieszana z serduchami jest ble.

Majeczka jest zdecydowanie odważniejsza od Sati, mieszkanie ma już zwiedzone i to na prostych łapach (Satisiowej zajęło to około tygodnia, jak nie więcej). Mam tylko nadzieję, że do psa się w końcu jakoś przyzwyczai i nie będzie na niego z łapą skakać, no i Saciol się z nią dogada - w tej chwili obserwuje z dystansu, tak jakby to ona była tu nowa
 Majeczka jest zdecydowanie odważniejsza od Sati, mieszkanie ma już zwiedzone i to na prostych łapach (Satisiowej zajęło to około tygodnia, jak nie więcej). Mam tylko nadzieję, że do psa się w końcu jakoś przyzwyczai i nie będzie na niego z łapą skakać, no i Saciol się z nią dogada - w tej chwili obserwuje z dystansu, tak jakby to ona była tu nowa  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości