Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Romek, pewnie nie zapomnieli tylko sie przygotowac musieli..teraz ci wutychtuja drapak do samego nieba- plaskate
kothka pisze:moś pisze:Romek, pewnie nie zapomnieli tylko sie przygotowac musieli..teraz ci wutychtuja drapak do samego nieba- plaskate
Nie wiem czy do nieba, ale na pewno du sufituinaczej sie nie da, bo główny słup drapaka to słup konstrukcyjny, który nam stoi na środku przedpokoju
No wiecie plaskate, ale życzenia to mogli mi złożyć, nie?
Na dodatkową wyżerkę tez bym nie narzekał![]()
Romek
kothka pisze:Witamy wszystkich bardzo serdecznie w tym nowym wątku
Tylko ostatnio coś Duża nie ma czasu żeby usiąść na miau![]()
A mnie oczywiście nie dopuszcza do kompa, bo zabiera go ze sobą, widział ktoś kiedyś taką dyskryminację?![]()
Mówię Wam, ignorują mnie![]()
Ale coś słyszałem w niedzielę jak opracowywali z Dużym projekt drapaka dla mnie![]()
To chyba jako prezent dla mnie, bo oczywiście zapomnieli, że 14 sierpnia były moje 2 urodziny
![]()
Romek
MaryLux pisze:kothka pisze:moś pisze:Romek, pewnie nie zapomnieli tylko sie przygotowac musieli..teraz ci wutychtuja drapak do samego nieba- plaskate
Nie wiem czy do nieba, ale na pewno du sufituinaczej sie nie da, bo główny słup drapaka to słup konstrukcyjny, który nam stoi na środku przedpokoju
No wiecie plaskate, ale życzenia to mogli mi złożyć, nie?
Na dodatkową wyżerkę tez bym nie narzekał![]()
Romek
I tolcika postawić
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości