piotr568 pisze:Oto zadowolony Colin (przynajmniej mam nadzieję że zadowolony)
zadowolony

piotr568 pisze:A Natalka? Papu, chrapu, papu, chrapu .....
a tulu?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Oto zadowolony Colin (przynajmniej mam nadzieję że zadowolony)
piotr568 pisze:A Natalka? Papu, chrapu, papu, chrapu .....
Magija pisze:piotr568 pisze:A Natalka? Papu, chrapu, papu, chrapu .....
a tulu?
piotr568 pisze:Oprócz tego musimy wziąść koszyk i wybrać się na grzyby.
Bazyliszkowa pisze:piotr568 pisze:Oprócz tego musimy wziąść koszyk i wybrać się na grzyby.
Udanego grzybobraniaObserwuj, czy i Ty nie "zgrzybiałeś", bo może się tak niestety stać...
Zdrówka życzę
piotr568 pisze:Bazyliszkowa pisze:piotr568 pisze:Oprócz tego musimy wziąść koszyk i wybrać się na grzyby.
Udanego grzybobraniaObserwuj, czy i Ty nie "zgrzybiałeś", bo może się tak niestety stać...
Zdrówka życzę
Ja to już i tak stary grzyb jestem![]()
pisiokot pisze:Jeśli Piotra porównujemy do grzyba, to tylko do dorodnego przystojnego borowika
Magija pisze:pisiokot pisze:Jeśli Piotra porównujemy do grzyba, to tylko do dorodnego przystojnego borowika
lizus![]()
piotr568 pisze:Koniec optymistycznych wieści....
Byliśmy z Natalką na konsultacji neurologicznej na Białostockiej. Została przebadana, zrobiono usg .....
Przepiszę to co dostałem:
Temperatura 41,4, płyn w jamie brzusznej (bardzo gęsty, było bardzo ciężko pobrać, jakieś włókniaki widoczne gołym okiem)
węzły ok
neurologicznie: ataxia, drżenia zamierowe, brak reakcji na zagrożenie, przy taczce z uniesioną głową hipermetria, nieznaczne wzmożenie rzepkowe
lokalizacja: móżdżek, podejrzenie FIP postać nerwowa z zajęciem móżdżku plus płyn w jamie otrzewnej
Dostała dexaven, sol.ringieri, synergal
ROKOWANIA ZŁE
pani doktor powiedziała wprost że jest kwestią czasu kiedy będę musiał podjąć decyzję ....
do rozważenia testy na FELV i FIV, jeśby by wyszły pozytywne, to tylko przyspieszy sprawę ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Jutro mamy przyjechać na zbadanie temperatury i dalsze oględziny
No i niestety jest duże prawdopodobieństwo że Colin też ma FIP
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości