Zima chyba wszedzie wróciła.
Dobrze że mają choc tymczasowa przystań.
A kotki sa głuche? Ponoc tylko niebieskookie bywaja głuche.
Moderator: Estraven
Wawe pisze:Kotiko, bardzo poruszył mnie ten wątek.
Przede wszystkim wyrazy najwyższego szacunku za Twoją pomoc dla Śnieżynek.![]()
Pozwolę sobie jednak wrócić do sprawy ciężarnej koteczki. Czy faktycznie wysokość ciąży i stan jej zdrowia wykluczają sterylke aborcyjną?
Namawiać Cię nie będę, bo zawsze uważałam, że podjęcie decyzji w takiej dyskusyjnej sprawie jest kwestią osoby zajmującej się kotem. Ale proszę przemyśl to ponownie (może konsultacja z wetem?) Bo obawiam się, że zaraz, oprócz szukania domku dla dwóch kotek, będziesz musiała szukać ich również dla "x" maluchów (pamiętam, że Eve sterylizowała kiedyś kotkę - też białą - z miotem 13 kociąt)
Niezależnie jaką decyzję podejmiesz będę trzymała mocno kciuki za zdrówko i szybkie znalezienie domków dla Białych Panienek.![]()
![]()
elzak3 pisze:Zima chyba wszedzie wróciła.
Dobrze że mają choc tymczasowa przystań.
A kotki sa głuche? Ponoc tylko niebieskookie bywaja głuche.
black_guitar pisze:Co prawda moja Kropeczka nie jest biała, ale i tak trzymamy mocno kciuki za znalezienie domu dla Twoich Śnieżynek![]()
I mamy nadzieję, że poród odbędzie się bez komplikacji

gagucia pisze:a ja się właśnie dowiedziałam kto i gdzie ma w zamkniętym pomieszczeniu 50 białych, nie pokastrowanych kotów...jak zbiorę siły i wiadomości będę potrzebowała miłośników białych z całej Polski pewnie..to tak w tajemnicy..
ajmk pisze:gagucia pisze:a ja się właśnie dowiedziałam kto i gdzie ma w zamkniętym pomieszczeniu 50 białych, nie pokastrowanych kotów...jak zbiorę siły i wiadomości będę potrzebowała miłośników białych z całej Polski pewnie..to tak w tajemnicy..
O mamo....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon i 16 gości