Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:anno09 ja sie obawaiam ,ze to ten wirus co miał Murzynek-minie, zobaczysz, ale fakt,ze pieroństwo długo trzyma.Murzyn był 2 tyg na antybiotykach i juz następne 2 nie je ich, ale juz naprawde rzadko kichnie
anna09 pisze:Ja za kilka dni wyjeżdżam na Święta i ciocia Mjs będzie się zajmowała chłopakami. Chyba niestety nie minie ją podawanie Ginowi antybiotyku. Ciekawe, co ona na to powie, bo jeszcze nic nie wieCałe Święta bedę sie zamartwiała o chłopaków
![]()
mjs pisze:Ciocia już wieJakoś to będzie, przejdę przeszkolenie, bo nigdy tabletek kotu nie podawałam
A Ginuś podobno grzeczny, więc poradzimy sobie
Fajnie brzmi to ostatnie zdanie w kontekście mojej opieki nad chłopakami
Masz rację, grunt to ograniczone zaufanie
![]()
Miłego dnia, sąsiedzi i zdrówka dla Ginusia
iwona_35 pisze: oj cosik..mi się wydaje,że cięzko ci będzie sie z nimi roztawac...kiedyś, tam![]()
..
anna09 pisze:Oj, ciocia Mjs bierze wszystko do siebie. A nie pomyslała ciocia, że poprostu "mamusia" jest lekko szurnięta i przewrażliwiona i dlatego będzie się martwiła? Niezależnie od wszystkiegoFakt, że powierzam Tobie "moje" skarby jest wyrazem ogromnego zaufania
![]()
![]()
mb pisze:iwona_35 pisze: oj cosik..mi się wydaje,że cięzko ci będzie sie z nimi roztawac...kiedyś, tam![]()
..
Też tak myślę i z góry współczuję![]()
mb pisze:Poza tym zazdroszczę Ci oglądania na żywo tych cudnych kocurkówMoje dziewczyny nigdy się do siebie tak nie przytulają
![]()
Jeśli Ginuś już się dzisiaj mył, to znaczy, że na pewno czuł się lepiej. A my wszystkie nadal trzymamy kciuki za zdrówko Ginusia i w ogóle za Baksa oraz ich wspaniałą Dużą
mjs pisze:Rozumiem, jak to jest być setki kilometrów od swoich skarbów.Wszystko będzie ok, a te kilka dni szybko minie
anna09 pisze:A jesli chodzi o ogladanie tych przystojniaków na żywo, to ja nie jestem egoistka i się chętnie podzielę - zapraszam na kawę po świętach![]()
mb pisze:Dziękuję za zaproszenie :D
Będę szczęśliwa mogąc Was odwiedzić :D
mb pisze:No i nadal za jutrzejszą wizytę u weta :ok: :ok: :ok:
kotika pisze:Anno09, ślicznym kocim duetem się opiekujesz.![]()
Kciuki, żeby udało sie znależć wspólny dom dla kociaków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 77 gości