Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Jesteś śliczna! I nie gadaj głupot! Widziałaś się kiedyś w lusterku?! To popatrz-tam zobaczysz, jaka jesteś!![]()
I masz takie długie futerko! A my to takie krótkie włoski mamy
![]()
Iris i Lafi-Szylkretki Krótkowłose
Iskropka pisze:kalair pisze:Jesteś śliczna! I nie gadaj głupot! Widziałaś się kiedyś w lusterku?! To popatrz-tam zobaczysz, jaka jesteś!![]()
![]()
Krótkie ale bardzo ładne i gęste i nie jesteście same, możecie się razem bawić
kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Jesteś śliczna! I nie gadaj głupot! Widziałaś się kiedyś w lusterku?! To popatrz-tam zobaczysz, jaka jesteś!![]()
![]()
Kropciu, to nie wiesz, co masz zrobić? Prosić Dużą o kolegę, albo koleżankę! Pamiętam, jak byłam sama. Było mi tak naprawdę smutno, i nudno.. A teraz mam aż za dużo atrakcji!![]()
Iris
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Jesteś śliczna! I nie gadaj głupot! Widziałaś się kiedyś w lusterku?! To popatrz-tam zobaczysz, jaka jesteś!![]()
![]()
Kropciu, to nie wiesz, co masz zrobić? Prosić Dużą o kolegę, albo koleżankę! Pamiętam, jak byłam sama. Było mi tak naprawdę smutno, i nudno.. A teraz mam aż za dużo atrakcji!![]()
Iris
My dużo jeździmy i dwóch chyba by jak Ty to mówisz " Duża" nie udźwignęła bo narzeka na kręgosłup niestety
kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Jesteś śliczna! I nie gadaj głupot! Widziałaś się kiedyś w lusterku?! To popatrz-tam zobaczysz, jaka jesteś!![]()
![]()
Iris
My dużo jeździmy i dwóch chyba by jak Ty to mówisz " Duża" nie udźwignęła bo narzeka na kręgosłup niestety
O! To Ty podróżujesz Kropciu!?Fajnie! To pooglądasz duzo fajnych rzeczy! I możesz opowiadać!
Iris i Lafi Domatorki
MaryLux pisze:Kropciu, jesteś śliczna, naprawdęMoja Pańcia mówi, że wszystkie kotki są śliczne. Tylko że ja jestem cała czarna i mam krótkie futerko. Tam, gdzie się urodziłam, jacyś dziwni ludzie mówili, że czarne koty przynoszą pecha. Ale moja Pańcia mówi, że to nieprawda. Jak myślisz, Kropciu?
Inka zakompleksiona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 43 gości